Utazási trendek, korlátozások, galibák

Előadó: Kassay Tamás (Spabook)

Két éve már, hogy kitört a COVID balhé, azóta felfordult a világunk. Nekünk, utazóknak meg aztán különösen, és nem győzzük kapkodni a fejünket a szinte hetente változó utazási korlátozások, meg vakcina információk között. Én megteszem ezt helyettetek és erről írok blogot, meg hírportált.
Létezik egyáltalán ország, ahová szabadon be lehet utazni? Van olyan hely, ahol legalább nyomokban úgy érezhetjük magunkat, mint a normális világban? Mi történik, ha nem jó igazolást viszünk magunkkal? Netán visszafordítanak a határon? Megannyi kérdés és rengeteg történet a nagyvilágból, hogy hogyan is változott meg az utazás.

Amikor bekaranténolódtunk, eldöntöttem, hogy ha már utazni nem tudok, blogolás helyett utazási információkat osztok meg, ebből épült fel a Spabook.net utazós hírportálja, mára bejegyzett sajtótermék, de a blog feeling megmaradt.

Arról mesélek nektek, hová mehetünk mostanság, mire számíthatunk és milyen képtelen esetek történtek eddig. Inspiráló, elgondolkodtató és hihetetlen utazás lesz, az eszement világunkban.

Várlak Benneteket a Járatlan Utakon Fesztiválon!