8. Járatlan Utakon
Fesztivál

Budapest, HUNGEXPO
2019. FEBRUÁR 23-24.

Független világutazók fesztiválja

Idén 8. alkalommal szervezi meg Vándorboy Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált.
2019. február 23–24. hétvégén a HUNGEXPO ad otthont nekünk, az Utazás kiállítás társrendezvényeként, a Boat Show-val egyidőben. Ehhez részben alkalmazkodott az idei tematikánk, hiszen az aktív turizmust is belevettük repertoárunkba. Meghívtunk olyan előadókat, akik kerékpár, kajak, gyaloglás, terepfutás, hegymászás témáján keresztül mutatják be az utazást. Továbbá a Boat Show-hoz igazodva vízhez kapcsolódó előadásokkal is készülünk, így főként vízen kalandozó utazókat, vitorlázókat is elhívunk. Természetesen nem maradnak el ezúttal sem a klasszikus utazós történetek, s a fesztivál hagyományait követve egzotikusabb területekre is elkalandozunk.

Több mint 40 vetítéses előadást, illetve egy angol nyelvű előadást is hallhattok majd. Idén újdonságként tervezünk 46 workshopot és kerekasztal-beszélgetést is különböző tematikák szerint, mert az előadások mellett fontosnak tartjuk az interaktívabb, egyéni kérdéseknek, problémáknak is helyet adó eszmecseréket.
Ezúttal is lesznek színesítő kísérőprogramok: a Tahiti tánccsoport, vándorzenészek, sétakerékpár és egy különleges 3D-sisak, amivel elutazhattok a világ általatok választott szegletébe – a Mount Everesttől akár az egyiptomi sírkamrákig. Ismét belekóstolhattok nemzetek ételeibe, tölthettek ki kvízt különféle nyereményekért, de a fesztivált főleg a jó hangulat és inspiráció miatt ne hagyjátok ki semmiképpen!

A felfedező benned van, mi csak az ihletet adjuk hozzá.

 

Előadások

Kerekasztal-beszélgetések

Workshopok

Információk

A fesztiválnak ezúttal a HUNGEXPO ad otthont.

1101 Budapest, Albertirsai út 10
HUNGEXPO Vásárközpont
Utazás kiállítás 25-ös pavilon.

 

Ha teheted, érkezz környezetbarát módon, tömegközlekedéssel.

Friss információkért látogass el Facebook oldalunkra: