Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba! Kérdésed, javaslatod van? Vagy csak értékelnéd valamelyik eseményt? Küldd el üzeneted az űrlap kitöltésével! Vagy Facebookon is elérsz minket.

Jelentkezz előadónak! Az eseményt várhatóan évente 1-2 alkalommal rendezzük meg. Olyan előadók jelentkezését várjuk, akik rendkívüli helyeken jártak, nem mindennapi utazási módokat vettek igénybe, vagy valamilyen okból rendhagyó úti élményről tudnak beszámolni. Fontos, hogy legyenek jó fotóid vagy videóid, és legyen némi előadói ambíciód is. Írd meg merre jártál, hogyan utaztál, tartottál-e már korábban előadást, van-e blogod, könyved. Ha készült Veled interjú, kérlek, linkeld azt is. Továbbá add meg a témát (előadás címet), amiről szívesen beszélnél. Ha több is van és nem tudsz választani, írd meg az opciókat. A jelentkezéshez kattints ide:

Jelentkezem előadónak

Támogass minket vagy ajánlj szponzorokat! Továbbra is várjuk a támogatók, szponzorok jelentkezését, tehát ha tudsz ilyet, vagy Te lennél az, kérlek keress meg minket. Mindenféle támogatásnak örülünk:  anyagi hozzájárulás az esemény költségeihez, kisebb-nagyobb termékek, média megjelenés. Cserébe fel tudjuk kínálni  az online és helyszíni népszerűsítés számos módját.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet