7. Járatlan Utakon
Fesztivál

Budapest, Fáklya Klub
2018. november 24-25.
09-21h

Független világutazók fesztiválja

Idén 7. alkalommal szervezi meg Vándorboy Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét a Járatlan utakon fesztivált. Több mint 45 vetítéses előadást és 46 kerekasztal beszélgetést szervezünk utazási témákban. 2018 nov 24-25 hétvégéjén lesz az esemény, melynek ismét a Fáklya klub ad otthont.
Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak mikor, hova, hogyan és miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. Természetesen lesz hely és idő az előadás után kérdezni az előadókat.

Idén újdonságként tervezünk 46 workshopot és kerekasztal beszélgetést is különböző tematikák szerint – így egy sokkal interaktívabb, egyéni kérdéseknek, problémáknak is könnyebben tudtok hangot adni, átbeszélni.
Idén is lesznek eseményt színesítő programok, mint Tahiti tánccsoport, vándorzenészek, vándorcirkuszosok, zsonglörök, lesz megint 3 dimenziós barlangos előadás, és egy különleges 3D sisakkal is tehettek utazást a világ általatok választott szegletébe a Mount Everestől az egyiptomi sírkamrákig. Lesznek nemzetek ételei, kvíz, tombola, jó hangulat és inspiráció.

A felfedező benned van, mi csak az ihletet adjuk hozzá.

6 angol nyelvű előadás
(6 English talks)

45 magyar nyelvű előadás

46 workshop / kerekasztal beszélgetés

Járatlan Utakon Fesztivál

Információk

A fesztiválnak ezúttal is a budapesti Fáklya Klub ad otthont.

1067 Budapest, Csengery u. 68

 

Ha teheted, érkezz környezetbarát módon, tömegközlekedéssel.

Friss információkért látogass el Facebook oldalunkra: