9. Járatlan Utakon
Fesztivál

Budapest, Fáklya Klub
2019. november 23-24.

Görgess le a részletekért!

Független világutazók fesztiválja

Idén 9. alkalommal szervezi meg Vándorboy Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált. A fesztiválnak már presztízse van, hiszen már olyan előadók keresnek meg, akiket korábban nem tudtunk megszólítani. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig is és tartjuk a színvonalat.
Több, mint 73 vetítéses előadást és 50 kerekasztal beszélgetést és 6 workshopot és 10 különleges programot is szervezünk utazási témákban idén is. 2019. november 23-24.-én, hétvégén lesz az esemény, melynek ismét a Fáklya klub ad otthont.
Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak: mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. Természetesen lesz hely és idő az előadások után kérdezni az előadókat és beszélgetni velük.

A workshopot és kerekasztal beszélgetést is különböző tematikák szerint rendeztük – így sokkal interaktívabb, egyéni kérdéseknek, problémáknak is könnyebben tudtok hangot adni, átbeszélni.
Idén is lesznek az eseményt színesítő programok, mint például Indiai és Tahiti tánccsoport, Afrikai dobosok, lesz stand up comedy és fellép az Improka improvizációs színház is. Lesz egy különleges 3D virtuális sisak, amivel 3D utazást tehettek a világ általatok választott szegletébe a Mount Everest-től az egyiptomi sírkamrákig.
Ismerkedni is lehet, minden belépőhöz kaptok egy kontinenses matricát, amit, ha látható helyre kiragasztotok, akkor párbeszédbe kerülhettek másokkal, akik már jártak ott vagy mennének oda, ahova te is készülsz. Így rögtön útitársad is lesz. Gasztronómiára is gondoltunk, különböző nemzetek ételeit is megkóstolhatjátok és természetesen idén is lesz kvíz nyereményekkel. A jó hangulat és inspiráció garantált. Várunk a Fáklyában november 23-24-én.

A felfedező benned van, mi csak az ihletet adjuk hozzá.

 

Előadások

 

Különleges programok

 

Kerekasztal-beszélgetések

 

Workshopok

Információk

A fesztiválnak ezúttal a Fáklya Klub ad otthont.

1067 Budapest, Csengery utca 68.

Ha teheted, érkezz környezetbarát módon, tömegközlekedéssel.

és a helyszínen is. Friss információkért látogass el Facebook eseményünkhöz