13. Járatlan Utakon
Fesztivál

Budapest, Fáklya klub
2022. november 12-13.

Görgess le a részletekért!


Független világutazók fesztiválja

Idén 13. alkalommal szervezzük meg Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált, amelyet Vándorboy álmodott meg. A fesztiválnak már presztízse van, hiszen már olyan előadók keresnek meg, akiket korábban nem tudtunk megszólítani. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig, és tartjuk a színvonalat.
Idén is több, mint 100 vetítéses előadást és 50 kerekasztal beszélgetést szervezünk utazási témákban. 2022. november 12-13-án, hétvégén lesz az esemény, melynek ismét a Fáklya Klub ad otthont.
Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak: mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. Természetesen lesz alkalom az előadások után kérdezni az előadókat és beszélgetni velük.

A kerekasztal beszélgetéseket is különböző tematikák szerint rendeztük – így sokkal interaktívabb, egyéni kérdéseknek, problémáknak is könnyebben tudtok hangot adni, átbeszélni. Kérdéseket pedig az adott kerekasztal oldalon előzetesen is feltehettek.
Idén is lesz különleges 3D virtuális sisak, amivel 3D utazást tehettek a világ általatok választott szegletébe a Mount Everest-től az egyiptomi sírkamrákig.
Az ismerkedésre is lesz lehetőség, ugyanis minden belépőhöz jár egy kontinenses matrica, amit, ha látható helyre kiragasztotok, párbeszédet kezdeményezhet más látogatókkal, akik már jártak ott vagy mennének oda, ahova te is készülsz. Így rögtön útitársad is lesz az álmaid megvalósításához. Gasztronómiára is gondoltunk - különböző nemzetek ételeit megkóstolhatjátok és természetesen idén is lesz kvíz nyereményekkel. A jó hangulat és inspiráció garantált. Várunk a Fáklya Klubban november 12-13 között.

A felfedező benned van, mi csak az ihletet adjuk hozzá.

 

Előadások

 

 

Kerekasztal-beszélgetések

 

Különleges programok

 

Workshopok

Információk

A fesztiválnak ezúttal a Fáklya Klub ad otthont.

1067 Budapest, Csengery utca 68.

Ha teheted, érkezz környezetbarát módon, tömegközlekedéssel.

Jegyek a helyszínen is vásárolhatók.

Napijegy: 5.000 Ft
2 napos jegy: 8.000 Ft
Napijegy -diák és nyugdíjas-: 3.000 Ft
2 napos diák jegy: 5.000 Ft
4 órás jegy is váltható 3.000 Ft-ért, ehhez letétbe a napijegy teljes összegét kell kifizetni, a karszalagra ráírjuk a belépés idejét és ha tényleg távozik 4 órán belül, akkor a különbözetet visszaadjuk.

14 év alattiak számára a belépés ingyenes

Friss információkért látogass el Facebook eseményünkhöz