Sztaniszláv András (VanlifeHungary)

Aktuális előadás:

Lakóautóval a finnországi nyárban

Magamról

Már több mint 50 országot kipipáltam utazásai során. Miért utazom ennyit? A válasz annyira egyszerű, hogy már-már klisé. Mert szeretem. Más kultúrák, más levegő szoros és átvitt értelemben is. Sokat utazom munka miatt is (kommunikációs területen dolgozom) és igyekszem szabadidőben is – bár Magyarország is sokszor úticél.

Néhány éve ez az utazás iránti szeretet egy szerelem-projekt felé is vitte. A VanlifeHungary létrejötte óta az a cél, hogy megismertessem a stílusos lakóautózást minél szélesebb körben. Én már többször átéltem, mennyire felszabadító érzés csak úgy beülni a lakóautóba, róni az országutakat, megállni ott, ahol éppen kényelmes és egyszerűen csak élvezni ezeket a pillanatokat a természetben. Ahhoz, hogy ez tényleg ennyire felhőtlen élmény legyen és szuper kikapcsolódást nyújtson, fontos, hogy megismerjük ezt az utazási formát mielőtt belevágunk, legyen szó 3-4 napról vagy 1-2 hétről, vagy akár 1-2 hónapról és évről is.

Az életem nem olyan, hogy lakóautóban éljek, ezért hitelesen arról tudok mesélni, hogyan lehet legjobban kihasználni a lakóautós utazást, mire érdemes figyelni az autók választásánál. Több tucat cikk, videó és blog, több tízezer kilométer és több ezer fős közönség után is mindig élmény, amikor valakinek fel tudom kelteni az érdeklődését a lakóautózás iránt. Egyre többen vannak, akik velünk ismerkedtek meg a lakóautózással és azóta már saját épített autóval fedezik fel a közeli és távoli vidékeket.

Igyekszem építeni Magyarországon a vanlifer közösséget, több saját és mások lakóautóinak bérbeadásával foglalkozom, mert hiszek benne, hogy a mai pörgős, túlhajszolt világunkban ez összehozhatja az embereket és segít megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban.

Bérelhető lakóautókat és mindent a VanlifeHungaryről itt olvashattok.

Facebook
Instagram

Korábbi előadások: