Munkáim a világ körül

Előadó: Szécsi László (Beférek a bőröndbe?)

Amióta csinálom a Beférek a bőröndbe? utazós Youtube csatornámat az egyik leggyakoribb kérdés, amit megkapok az az, hogy miből tudok egyáltalán utazni, hogyan tartom el magam? Hiszen sokszor hétről hétre más országban tűntem fel, egymást érték a tengerpartok és a gleccserek, pedig biztos forrásból tudom, hogy nem nyertem a lottón. De akkor hogyan tudok ennyit utazni?

Az előadásomban elmesélem, hogy az elmúlt években milyen munkákat végeztem a világ különböző részein. Lesz szó önkénteskedésről, kiderül mit dolgoztam másfél évig Kínában, hogyan töltöttem fél évet Izlandon, és az óceánjárós munka világáról is lerántom a leplet, hiszen azt is csináltam másfél évig. Szóba fog jönni az is, hogy a koronavírus milyen hatással van erre az iparágra és ebben az egészben már csak azért is különösképpen érintett vagyok, mert a járvány kitörésekor egy ilyen óceánjáró hajón ragadtam hetekre.

Mesélek a külföldi munka előnyeiről és hátrányairól, fizetésről és arról is, milyen helyekre lehet így eljutni. Szóba fog kerülni, hogy mennyire lehet megélni a videózásból, érdemes-e belevágni és adok néhány tippet hogyan lehet több pénzzel hazajönni egy nyaralásból, mint amennyivel elindultunk. Találkozunk az előadáson!

Weblapom itt.

Youtube csatornám