Hogyan utazd be Közép-Amerikát egy lakóautóval

Előadó: László család (Laszlo Family Adventures)

Hogyan utazd be Közép-Amerikát egy lakóautóval? Akár 4 gyerekkel…

Ha kiégtél, belefáradtál a taposómalomba vagy egyszerűen csak kalandra vágysz és több az időd, mint a pénzed, akkor lakóautóval beutazni Közép-Amerikát az egyik legjobb – és talán legolcsóbb választás.

A közvélekedés ellenére ez a régió igenis biztonságos – ha betartasz néhány alapvető szabályt. Az emberek hihetetlenül kedvesek és ami a legfontosabb: nem kell turista hadosztályokkal megmérkőzni a látnivalókért, amik pedig mesések.

A régiót kényelmesen be lehet utazni egy lakóautóval, amit érdemes és egyszerű az USA-ban megvásárolni és ha ügyesen csinálod, akkor a végén akár veszteség nélkül is tovább adhatod.

Sok olyan terület van, ami itthonról ijesztőnek vagy bonyolultnak tűnik, pl. határátkelések, oltások, higiénia, biztonság, közlekedés, de egy kis utánajárással ezek gyerekjátéknak fognak tűnni.

Tekintettel arra, hogy négy gyerekkel utaztunk, foglalkozunk a gyerekkel utazás témakörével is: mit vigyünk a gyereknek egy évre, mivel tartsuk fent az érdeklődését, hogyan tanítsuk a worldschooling módszerrel és hogyan teremtsünk biztonságot és állandóságot számára a folyamatosan változó helyszínek közepette?

Az előadásunk során ezekre a kérdésekre adunk választ, de ha érdekel Titeket, arról is mesélünk, hogy miért és hogyan vettünk, majd újítottunk fel egy házat Nicaraguában…

Laszlo Family Adventures
Blog
Facebook
Youtube