Koncz Bernadett

Aktuális előadás:

Lakóautós kalandok a Nagyvilágban – Hawaii, Ausztrália, Kanada, Norvégia

Magamról

Koncz Bernadett vagyok, kalandvágyó utazó, a My Adventure Planner megálmodója.

Volt szerencsém már több, mint 50 országba ellátogatni, a világ minden tájára.
A hátizsákos-, lakóautós-, természet-közeli utazási stílus jellemző rám. A drága szállások helyett inkább élményekre költök, és próbálom mindig a legtöbbet kihozni 1-1 utazásomból. Pihenni otthon is lehet… 🙂

Utazós mottóm: “Inkább ezer csillag az égen, mint 5 csillag a hotelszoba ajtaján.“

A My Adventure Planner ötletét is az utazás iránti szenvedélyem alapozta meg. Sok családi, baráti nyaralást szerveztem, és egyre többször kértek tőlem segítséget ismerősök külföldre utazás előtt. Ezáltal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy van igény személyre szabott utazásszervezésre.

Így hát úgy döntöttem hogy belevágok és segítek egyéni igényeknek megfelelő álomutazások szervezésében. Illetve 2019-ben emellett párhuzamosan elindítottam a személyes utazós blogomat, melyben részletesen írok saját utazásaimról és osztok meg tanácsokat, illetve hasznos utazós tippeket.

Az évek során viszont számos további ötletem támadt hogyan tudnám tovább bővíteni a My Adventure Planner márka repertoárját.

Így jött létre a szerelem-projektem a My Adventure Planner utazástervező napló, melynek utazás előtt, közben és után is fontos szerepe van. Ez a napló segít alaposan felkészülni az utazásodra, lejegyzetelheted benne a legszuperebb élményeidet, melyeket évek múltán visszaolvasva újra előjönnek majd a csodás emlékek.

A My Adventure Planner tervező napló mellett a Bakancslista Utazóknak színezős posztert is ajánlom az utazás szerelmeseinek. Ezen plakáton 100 szuper élményt és úti célt gyűjtöttem össze, mely ötleteket ad felejthetetlen kalandokhoz.

Facebook
Instagram
Weboldal