Kerekasztal

Mikor, hova, mennyiért: repjegyek, foglalások

Repjegy – buszjegy, hajók, fapados ötletek, szállásfoglalási tippek

Okosságok, saját élményeinken keresztül pár ötlet, hogy hogyan utazz olcsóbban vagy szerezz több élményt. Saját használatú megoldások, amelyekkel a hírhedten drága helyek, mint pl. Ausztrália, Japán, Szingapúr is olcsón bejárhatók.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Dézma Timi

A #kalandlista utazós blog szerzője vagyok, melynek szlogenje: “Utazzuk be együtt Európát!” Amellett, hogy lételemem az utazás, a szervezés kihívásait is nagyjából 13 éves korom óta tanulom különböző iskolákban, a munkámban, na meg persze az élettől. Vallom, hogy Európa az otthonunk, tele gyönyörű tájakkal, évezredes kultúrával, van itt bőven felfedeznivaló, sok-sok élményt kap “itthon” is az ember. Lehet egynapos kiruccanás, egy hosszú hétvége vagy hosszabb körutazás, minden belefér. Igyekszünk hasznos, praktikus dolgokat, ajánlásokat és titkos recepteket megosztani bejegyzéseinkben. Az elmúlt években megtanultam buszon aludni, vonaton éjszakázni, egy hátizsákba mindent bepakolni, pár perc alatt városnéző útvonalat összeállítani és a leggyorsabban dönteni egy egynapos utazásról is.

Blog
Facebook

Mátai András

Az elmúlt több, mint 10 évben volt szerencsém megfordulni 5 kontinens több, mint 40 országában, ami nyilván nem egy olcsó mulatság… ha valaki nem ismeri a trükköket. Az évek folyamán viszont nyitva tartottam a szemem és elég tapasztalatot gyűjtöttem össze, hogy azt merjem mondani, hogy a világon szinte bárhova el lehet OLCSÓN is jutni.

Weblap