Workshop

Kérdezz-Felelek másképp

Maximum 20 fő jelentkezhet erre

Az útjaimban azokat a kapcsolódásokat szerettem a legjobban, amikor valami megmagyarázhatatlan dolog miatt vadidegen emberekkel úgy egymásra hangolódtunk, hogy három óra beszélgetés után tűnt fel, hogy még be sem mutatkoztunk. 

Napjaink népbetegsége az elidegenedés és kiégés. Nagy vágyam volt, hogy valamilyen formában tegyek ez ellen és meg tudjam osztani az instant kapcsolódás élményét másokkal is a hétköznapokban. Így jött létre ez a kártyapakli. 52 provokatív önismereti kérdést válogattam össze, ami segít megnyitni és megnyílni. Így másképp kérdezve, más kép formálódik önmagodról és másokról.

Mivel a helyek száma korlátozott, kérlek, hogy előre jelezd részvételi szándékodat. 

Mivel a helyek száma korlátozott, kérünk, hogy előre jelezd a részvételi szándékod.

Workshop vezetője

Ellenbacher Barbara

Furcsán fog hangzani, de az életben azért vagyok a leghálásabb, hogy az alap introvertált természetem mellet depressziós és szociofóbiás voltam. 

A legizgalmasabb dolog, ami csak történhetett velem, hogy az útjaim során szert tettem egy olyan eszköz készletre, amivel tudatosan megtanultam kezelni az érzelmi mélyrepüléseket.  Az eszközkészlet egyik tagja a kártyapakli. A többi módszert tematikus jógaórákon, workshopokon és nature-coaching alkalmakon teszem hozzáférhetővé. Ez a BurnOut Stop.

Blog: Félelem és Kényelem