Előadó: Kelemen Attila

40 felett a Föld körül

Tavaly, amikor 40 éves lettem, elhatároztam, hogy minden eddiginél többet szeretnék utazni és az élményeimet megosztom másokkal is. Nem azzal a céllal, hogy legyen még egy blog, ahol megnézheti a látogató az Eiffel tornyot, hanem inkább igyekszem praktikus tanácsokat megosztani. Hol, melyik tömegközlekedést találtam megfelelőnek, milyen áron vettem igénybe, hogy tudnak hitelkártya nélkül autót bérelni repülőtéren, stb.

A blogom címe egy üzenet is, hiszen sokan 40 felett a család felé, a munkahelyi sikerek felé próbálnak összpontosítani és egyre kevesebb idő jut önmagunkra és a bakancslisták nem szűkülnek a kipipált élmények által. Persze az utazásnak ára van, hiszen tankolni kell az autót vagy meg kell venni a repülőjegyet. Szerencsére elmondhatom, hogy több olvasóm is jelezte, hogy nem is gondolta volna, hogy Budapestről Milánóba repülővel gyakran olcsóbban el lehet jutni, mint Debrecenből Szegedre vonattal. Természetesen a blogom nem egy újabb akciós utazásokat bemutató oldal, hiszen abból van már néhány, amelyet igazán jól csinálnak. Én inkább azt szeretném, ha az olvasott bejegyzéseim hatására előkerülnének otthon a számológépek, megterveznék az utazások költségeit, aztán elő a hátizsákkal és irány Európa, nem csak 40 felett!

Előadásomban igyekszem átadni azokat az információkat, élményeket, amelyeket fontosnak találok ahhoz, hogy ha eddig nem jött volna meg a kedved hozzá, akkor te is tudd meg, milyen 40 felett a Föld körül.

Blog
Facebook csoport
Instagram