Előadó: Hosszú Noémi

Élmények, utazás kutyával

Egy jól sikerült baráti kutyás téli kikapcsolódást követően kezdtem el azon gondolkozni, hogy a kutyás utazás élményét másokkal is megismertessem. Ezért hoztam létre az Utazz Kutyáddal weboldalt, amely keretén belül hazai és külföldi kutyabarát szálláshelyek közvetítése mellett kutyás kirándulásokra is invitáljuk a sportos két- és négylábúakat.

Érdeklődőinknek szeretnénk a legjobb szolgáltatást nyújtani, a legtöbb szállást, amelyek a weboldalamra felkerülnek, személyesen felkeressük és kutyabarát szemmel megnézzük, teszteljük, kategorizáljuk, majd a környékét is bejárjuk, hogy kutyás kirándulóhelyeket is tudjunk ott ajánlani. Weboldalam elindítása óta tulajdonképpen minden kutyás utazásom szórakozás és munka is egyben. Mindig tesztelek, mindig azt nézem, hogy ez a többi kutyásnak vajon tetszene-e, és hogy amerre járok és engem lenyűgöz, hogyan tudom majd a közönségemet is meggyőzni, hogy oda bizony el kell menni.

Előadásomban a kutyás utazás különleges élményéről fogok beszélni, arról, hogyan tud átalakulni az ember érdeklődési köre, ha egy négylábú is társává válik és mennyi pluszt tud adni egy szőrös útitárs jelenléte. Sokszor már nem is magam miatt, hanem a kutyám miatt indulok új helyek felfedezésére, együtt keresünk új úti célokat, új kirándulóhelyeket az év minden szakában.

Bemutatom azt is, mennyi helyen jártunk együtt, hogy a természet milyen csodákat rejt, de azt is, hogy egy jólnevelt kutyával akár egy városnéző séta is közös élmény lehet.

Ahhoz, hogy ilyen közös kalandokban lehessen részünk, természetesen írott és íratlan szabályokat is be kell tartanunk, amelyekről, ha kutyás utazásról beszélünk, mindenképpen szót kell ejteni. Hozok külföldi és magyar példákat is mind a szabályozás szigorúságára, mind a kutyás utazás növekvő trendjének felismerésére, kihasználására vonatkozóan.

Egy kutyának közösségteremtő ereje van. A kutyás kutyásnak köszön, a legtöbb esetben azonnal tegeződik, a kutya miatt szóba állnak egymással idegenek, kutyás kirándulásainkon a legkülönbözőbb emberek találnak közös hangot. Ez egy különleges közösség, amihez jó tartozni és még jobb hozzátenni.

Facebook (Utazz kutyáddal)
Facebook (A világ Sunny oldala)
Weblap