Hawaii kalandok

Előadó: Ádám Adrienn

Aloha!

Hawaii szigeteken három hónap alatt három szigetet: Oahu, Big Island, Maui- t fedeztük fel. Ezekről az élményekről mesélek a Hawaii kalandok című előadásomon. Valamint arról, hogy hogyan vezetett el utam a földi paradicsomba.

Elhozom most nektek az előadóterembe Hawaii csodálatos élővilágát, melyet mindenkinek látnia kell. Ez egy olyan különleges hely a Csendes-óceánon, ahová legtöbbünk szíve vágyik, dehát nemhiába: vízesések, gyönyörű tájak, szebbnél szebb plumériák- azaz a hawaii rózsa. Olyan gyönyörű zöld növényzet, amivel még soha sehol nem találkoztam. Vulkánkitörés, lávafolyás, fekete, vörös, zöld óceánpartok. Egy harminc éve Hawaii-szigeteken élő magyar hölgy orchidea birodalma. A luxus és a mélyszegénység találkozása Honoluluban. Születésnap, túrák, ínycsiklandozó egzotikus gyümölcsök, sok-sok fárasztó munka.

És nem utolsó sorban egy új könyv született eme három hónap alatt, Hawaii kalandok címmel.

Lesz még szó ananász ültetésről, kókuszdió felnyitásról, hawaii hivatalos haláról- mely a Humuhumunukunukuapua’a, hula táncról és sok egyedülálló hawaii sajátosságról.

Valamint arról, hogyan lehet workaway program keretein belül munkát vállalni az USA-ban. Lehet egyáltalán? Nem lehet? Mégis hogyan?

Csodálatos fotók, személyes élmények, kalandok. Az előadás során egy kicsit mindenkit “elviszek” Hawaiira, a földi paradicsomba. Hawaii, ahogy én láttam.

„Nem akarom, hogy csak úgy elmenjen mellettem az élet… így újra és újra kilépek a komfortzónámból, mert a legjobb dolgok ott történnek.”

Gyere el, éld át te is az ALOHA életérzést! Biztos vagyok benne, hogyha részt veszel ezen az előadáson, te is Hawaiin érzed majd magad, legalább egy kicsit.

Hogyha te is világjáráson gondolkodsz, de nem tudod hogyan indulj el, vagy ha már te is világjáró vagy és érdekel egy más szemlélet, Hawaii, akkor is itt a helyed! Ismerd meg az én sztorimat.

Mahalo- Köszönöm!