Argentin Andok 3 kisgyerekkel

Előadó: Bérczes Judy (Utazóanya)

Ha valaki azt mondja, hogy elment nyaralni három kisgyerekkel, talán kevesen fognak Dél-Amerikára gondolni, és még kevesebben Argentínára. Márpedig mi úgy döntöttünk, hogy mikor, ha nem most, és gyerekkori álmomat valóra váltva három öt év alatti gyermekkel nekivágtunk Argentínának!

Azon belül is egy kevésbé felkapott, de annál izgalmasabb területet szemeltünk ki magunknak, ami nem más, mint Salta és Jujuy tartomány az Andokban. Egy 10 napos autós körutazás keretei között láttunk hét színű dombot, eljutottunk a 4300 méter magasan fekvő 14 színű hegyre, láttunk óriáskaktuszokat, meglátogattuk a világ egyik legmagasabban fekvő borvidékét, fogócskáztunk sómezőn, felfedeztünk Marsszerű képződményeket és játszótereztünk hangulatos koloniális városokban. És persze megkóstoltunk helyi különlegességeket, mint a lámahús, argentin steak, kecskesajt, és az empanadas sem maradhatott ki.

Gyertek, és fedezzük fel közösen ezt a festői tájat, amely sokkal több figyelmet érdemelne, hiszen mi sem láttunk még ennél szebbet és különlegesebbet életünkben. Az előadást nem csak gyerekesek figyelmébe ajánlom, hiszen akár gyerekkel, akár gyerek nélkül is csodálatos élményekben lehet részünk, ha nekivágunk ennek a felejthetetlen kalandnak!