Kerekasztal

Teker(g)és: kerékpáros utazás

Előkészületektől a megvalósításig, ötletek, tippek

Imádsz tekerni és imádsz utazni? Örömmel összekötnéd a kettőt, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Ne bonyolítsd túl, a bringás utazás titka az egyszerűség… De ha jól jönne néhány ötlet és jótanács, vagy ha szívesen hallgatnál meg pár kedvcsináló sztorit bringás utazóktól, itt a helyed.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Zita és Árpi (360 fok bringa)

Körbe kerékpároztuk a Földet. Mármint tényleg, szó szerint, kelet felé. Jó persze, az óceánokon átrepültünk igen. De így is letekertük az egyenlítő hosszát két teljesen magpakolt fekvőkerékpárral. Előtte normál trekkinggel is volt néhány pár hetes és egy 100 napos utazás Európában. Most pedig már hármásban, egy kisbabával kerékpártúrázunk. Már több, mint 200 közös kilométerünk van így vele.

Gyere be e kerekasztalra, kérdezz bátran bármit a témában, vagy meséld el a saját élményeidet egy-egy felmerülő témában! 😉

360fokbringa.hu/

facebook.com/cyclingthe360

Horváth Gyula

Horváth Gyula vagyok, bár csak az egyik lábam tudom használni, több sportággal is megismerkedtem már gyerekkoromban, harcművészeteket űztem és kerékpároztam.

2017-ben indultam el gyalog az Országos Kéktúra útvonalán, majd kerékpárral kellett folytassam, eddig több ezer kilométert tettem meg, 700 km vár még rám.

Bóka Márton

2017-ben 3 hét alatt végig tekertem a horvát tengerpartot
2018-ban 3 hét alatt körbe tekertem Korzika szigetét
2019 szeptemberében a Karib térségben pedig Guadeloupe szigetét tekertem körbe 1 hónap alatt…

Ilyen dolgokban javíthatatlan – vagyis hatalmas információforrás – vagyok. 🙂

facebook
youtube
instagram