Kerekasztal

Miért a Balkán?

Barangolás a Balkán különleges térségeiben

2023. november 19-én 13:30-15:00 között sok ☺ vidámsággal, érdekességgel és különleges balkáni italokkal vár Téged az Experience Balkan csapata, mely során megismerheted a csodálatos és ezerarcú Balkán különleges térségeit is!

Kötetlen kerekasztal-beszélgetésünkön az Experience Balkan Nemzetközi Baráti Társaság (Balkan Calling Egyesület) alapító-vezetői, és legaktívabb utazó tagja, Ulu, a Kocsmaturista várja kérdéseiteket.

Ha szívesen utaznál a Balkánra, ha érdeklődsz egyesületünk iránt, ha szívesen kalandoznál velünk, vagy ha csak egy jót beszélgetnél (esetleg koccintanál) ☺ is gyere el a beszélgetésre.

A beszélgetésen – folytatva a vasárnap 11:30-kor kezdődő előadáson elhangzottakat – Balkán-félsziget számunkra fontos, és autentikus (tömegturizmus elől rejtett!) helyszíneit mutatjuk be.
Kocsmaturista barátunk pedig, aki már több száz vendéglátóipari egységben volt a Balkánon, különleges kocsmatörténetekkel szórakoztat Titeket!

Tudjátok, a világon egyedüliként mi szerveztünk már MACSKA-JAJ életérzés túrát! ☺

A kis (feles) poharakat pedig nem otthon hagyni! ☺

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.