Kerekasztal

Európa, nyaralások, hosszú hétvégék

Hová menj, ha csak pár napod van?

Sokakat eltántorít az utazástól, hogy kevés szabadnapjuk van, húzós az egyetem, a gyerek iskolába jár, a cégük nem engedik el őket vagy túl későn tudnak szabadságot egyeztetni… Ezekre mind remek megoldást kínálnak a hétvégi utazások! Már 2 nap is elég, hogy kiszakadjunk az otthoni körforgásból, az izgalom feltöltsön, új helyeket ismerjünk meg, kipróbáljuk a különféle kulináris élvezeteket és élményekkel kezdhessük a rákövetkező hetet!

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Bóka Márton

Sokan mondják, hogy egy hétvége nagyon rövid idő… mondjuk mihez képest. Én azt mondom, hogy egy kis szervezéssel/tervezéssel minden is beleférhet. Akár egy városlátogatás, akár egy hegymászás vagy tényleg bármi, amihez az embernek kedve van. Kis idő alatt is lehet “sokat” látni, mindezt tartalmasan.

Miháczi Bejja

Miháczi Bejja vagyok. Egy “duracell nyuszi”, aki mindig úton van.

Egyetlen függőség van az életemben: az utazás. Még vissza se értem az egyik utamról, már tervezem a következőt. Eddig 274 várost fedeztem fel 3 kontinens 28 országában.

Utaztam már ingyen, repültem 1 eurocentért (azaz 3 forintért) és a 2020-at is egy 69 eurós business class repülőúttal indítottam. 

Mivel a jegy Madridból Frankfurtba volt, beiktattam előtte egy “ingyen” városnézést Madridban, majd Velencén keresztül vonattal jöttem haza Bécsbe. Pont akkor nyitott a karnevál, így a bakancslistámról ezt a tételt is ki tudtam pipálni.

Európa az otthonunk tele gyönyörű tájakkal, nyüzsgő városokkal és rengeteg látnivalóval. 

Mivel én főállásban dolgozom, így a szabad hétvégéimen fedezem fel Európát. Péntek délután a munkából megyek a reptérre és hétfőn reggel onnan megyek vissza. Kérdezhetnétek, hogy akkor hol itt a kikapcsolódás. Nos egyszerű: engem ez kapcsol ki a hétköznapokból.

Egy EU-s hétvége sokszor nem igényel nagy szervezést, maximum abban, hogy miket tudsz ingyen vagy olcsón megnézni vagy hogy hol legyen a szállásod. Ebben adok Nektek tippeket a kerekasztalon.

Facebook
Facebook csoport
Instagram
YouTube