Kerekasztal

Alacsony büdzséjű utak és hosszútávú utazás

Low budget utak, avagy kis pénzből is messzire juthatsz

A kerekasztal-beszélgetés előadói által rendszerezett jegyzeteket itt olvashatod

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Vándorboy

Vándorboy vagyok, nem áll tőlem messze a kalandozás, ezen fesztivál létrehozója, működtetője vagyok.

Korábban független rádióztam, Buddhista Főiskolán tanultam, világutazó lettem, majd  s egyébként túravezetőként dolgozom több cégnek is, 33 országban már csoportokkal is voltam.

Utazásaimról, gondolataimról  a http://vandorboy.com/ blogomban olvashattok.

13 évig stoppoltam a világban, elég hosszú ideig, hogy érdemben szóljak a témához. Minimál pénzből éltem, napi 3-5 usd-ből évekig… de az ilyen utazás megtanított arra, hogy a boldogsághoz kevés pénz kell.. sőt..!

A blogomban erről írtam: http://vandorboy.com/utazasaim-osszegzese/

A kerekasztal beszélgetésen végig nem leszek ott, de pár sztorival, ötlettel biztos gazdagíthatom az érdeklődőket.

vandorboy auto

Méreg Attila

Több nagyobb túra áll mögöttem, amit egy táskával és bakanccsal a lábamon tettem meg. A kicsi vagy normál El Caminotól kezdve a nagyobbig, ami végül 5300 kilométer lett. Amikor önkénteskedtem Erdélyben és a világ körüli utam alatt is sokat stoppoltam. Ezeket mind Low budgetben hoztam ki, olykor sátraztam, cipőt koptattam, stoppoltam, couchsurföltem. Sok tapasztalatom van már, amit szívesen megosztok veletek. A kerekasztalon akikkel összeülünk, biztos sok érdekességet és hasznos tippet mesélünk majd nektek. Ha érdekel a téma gyertek el és hozzatok sok kérdést magatokkal, mi meg jól megválaszoljuk őket!

Bóka Márton