Workshop

Fotózás utazás közben

Maximum 20 fő jelentkezhet erre

A workshop programját úgy állítottuk össze, hogy a fotózás legtöbb aspektusát kitárgyalhassuk, ezért a foglalkozás első részében egy kicsit beszélgetünk veletek, hogy azokra a kérdésekre kapjatok választ, amire a leginkább kíváncsiak vagytok, majd közösen kielemezzük a képeiteket, legvégül pedig megmutatjuk, mi hogyan utómunkázzuk a képeinket Adobe Lightroomban és Photoshopban!

Ha nemrég kezdtél fotózni vagy már régóta fotózol, de eddig nem érdekelt az utómunka, de most már szeretnél szintet lépni, gyere el a workshopra és segítünk!

Várunk szeretettel!

Zoli és Levi

Mivel a helyek száma korlátozott, kérünk, hogy előre jelezd a részvételi szándékod.

Workshop vezetői

Baráth Mix Levi és Nagy Zoli

Nagy Zoli és Baráth Mix Levi vagyunk, megrögzött utazók. Egyikünk sem elégedett meg azzal, hogy utazásainkat a munkából kivett szabadság jelentse, úgy alakítottuk életünket, hogy utazás közben tudjunk dolgozni. Ennek szerves részét képezi a fotózás is, egyikünk sem tudná elképzelni az utazást kamera nélkül. Ennek eredményeképp rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az utazás közbeni fotózással kapcsolatban, mely tapasztalatokat (vagy legalábbis egy részét) most egy workshop keretein belül Neked is átadjuk.

Videókat is készítünk, így kalandjainkat, illetve oktató anyagainkat a YouTube csatornáinkon is megtalálhatod.

Levi:
Facebook
Youtube

Zoli:
Facebook
Youtube