Hogyan leszel világutazóból digitális nomád?

Előadó: Ballai Brigitta

Élj, dolgozz szabadon a világban!

A digitális nomádság az elmúlt években nagyon közkedvelt kifejezés lett hazánkban is. A digitális nomádok mobil internet segítségével a szabadban, irodától és időbeosztástól függetlenül végzik munkájukat.

A digitális nomádok élete vonzó, szabadság és sok utazás szebbnél szebb tájakra. De mégis ott van még a kérdés, hol kezdjed el, mivel tudnál, akár munka mellett is az első bevételekre szert tenni? Sokszor hallani: “Nem tudom mit dolgozhatnék az interneten, nekem nincs tudásom”.

Ez egy gyakori kérdés, ami sok mindenkit foglalkoztat és amire nem csak te keresed a választ. Főleg azoknak nehezebb a helyzete, akik ma alkalmazottként dolgoznak, de mégsem olyan területen, ami könnyen végezhető lenne interneten szabadúszóként. Vagy mégis?! Tudjuk, a váltás egy alkalmazotti életformából digitális nomáddá nem könnyű. Ezért is, a sok “utazós, motivációs” előadással szemben, ez az előadás gyakorlati kérdésekre keresi a választ. Hogyan is lehet a helyszíntől független munkavégzést elérni?

A Járatlan Utakon Fesztivál keretében az előadásomból megtudhatod a legfőbb területeket, amibe belekezdhetsz digitális nomádként ill. 5 személyesen kipróbált tréning anyagot is ajánlok, ami ha kitartó vagy, garantálom, hogy elhozza a várt sikert és anyagi függetlenséget digitális nomádként.

Végezetül, vannak alapok, amit minden digitális nomádnak tudni kell mielőtt útnak indul. Vállalkozás nyitás, adózás, vízumok, hivatalos dokumentumok… avagy az előadásból megtudhatod a digitális nomád kihagyhatatlan 20 pontos listáját indulás előtt.

Az előadás során a következő kérdésekre kapsz választ:

  • Mi az az online munka, amibe te is belekezdhetnél akár holnap?
  • Az 5 lépéses formula ami segít rávezetni a saját utadra.
  • Bemutatom példák alapján az 5 legegyszerűbb online kereseti forrást, amit már munka mellett is elkezdhetsz.
  • Hogy állj az adott munkának neki, hol szerezheted meg a szükséges tudást?
  • Mik a reális bevételi lehetőség egyes területeken?
  • Mire vigyázz és mire kell odafigyelni mielőtt nekikezdesz?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az előadás során. Leendő digitális nomádként ezúttal nem a virtuális térben, hanem személyesen fogunk találkozni egy interaktív oktatás keretében, ahol szabadon kérdezhetsz tőlem.

Velem és más Digitális Nomádokkal találkozhatsz a Digitális Nomádok Facebook Csoportban, ami Magyarország legelső és legnagyobb digitális nomád közössége:  https://www.facebook.com/groups/Digitalisnomadok

Nem tudsz eljönni személyesen, de érdekel a téma? Te is utazhatsz és dolgozhatsz online. Hogyan? Megtanulhatod online Első Bevételem Digitális Nomádként Tech tudás nélkül online tréningem keretében https://webuni.hu/kepzes/1344

Egyéb freelancereknek, szabadúszóknak és nomádoknak készült tréningjeink: https://digitalisnomadok.webuni.hu/kepzesek