Utazómajom

Hogyan lettem Utazómajom?

Az előadás betekintést kíván nyújtani honnan indultam, hogyan kezdtem elmélyülni az olcsó utazás rejtelmeibe.  Évekkel ezelőtt a Ryanair 70 Ft-os jegyeket kínált, ráadásul nem elárazásról volt szó, hanem valódi akcióról. Ezt annyira hihetetlennek tartottam, hogy elkezdtem utána járni a valódiságának. Ekkor kezdődött minden.

Folyamatosan olvastam a témában, egyre “mélyebbre” kerültem, most pedig már el sem tudnék képzelni olyan napot, hogy ne foglalkoznék ezzel. Három éve létrehoztam az utazomajom oldalt, ahová azóta is folyamatosan kerülnek fel a jobbnál jobb ajánlatok, elárazások.

Erről az (élet)útról fogok nektek most mesélni a fesztiválon.

Az elmúlt évek alatt amúgy rengeteg időt fordítottam repjegykeresésre, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, s ezekről tartok az országban mindenhol tematikus előadásokat, amelyben általában gyors iránymutatást adok vásárláshoz, repjegykereséshez, kiegészítve néhány extrém, érdekes esettel. Sokat spórolhatunk különböző online utazási irodák használatával, közösen szoktunk repülőjegyet keresni. Azokon az előadásokon megmutatom, milyen komponensekből tevődik össze a jegyár, miért fontos ez nekünk? Mit enged meg a tarifa? Illetve sok más kérdést is szoktam érinteni: Lehetőségünk van-e ingyenesen eltölteni néhány napot az átszállás helyén? Milyen eszközöket érdemes használni? Hogyan találhatom meg a legjobb ajánlatokat? Mire kell figyelni egy “error fare” foglalásánál? Származhat-e károm ebből? Hogyan szerezhetek ingyen éjszakát akár a világ legjobb hoteleiben? Beszélek néhány szót a FlyerTalk-ról, ha valaki kedvet kapna a “fuel dump”-hoz, hogyan kezdhet neki.

De most ezen az előadáson arról lesz szó, hogyan is váltam Utazómajommá.

Tovább az Utazomajom.hu -ra

Galéria