Wynne-Hughes Veronika

Hajóstoppal a Föld körül
Trópusi vitorlázásból egy jegesmedve elé vetődve

Vegyíteni szeretném nektek a három fő témámat: hajóstop (brutál low budget), sarkvidéki expedíciók (brutál high budget) és a pszichológia (csak simán brutál, amire az elménk képes).

Két és fél évig utaztam vitorlás hajókon ingyen: Európából egyfolytában csak nyugatra. Ennél alacsonyabb költségvetésű utazás egész egyszerűen nincs. Havi 10-20 euróból vígan eléltem. És ebbe mindent beleszámolok. El szeretném nektek mesélni, hogy ezt hogyan valósítottam meg, de főleg azt, hogy ezt TI HOGYAN VALÓSÍTHATJÁTOK MEG. Ugyanis pofonegyszerű.

Vagy mégse? Ott az elménk is, ami nagy szerepet játszik a döntéseinkben és a félelmeinket irányítja, vagy éppen fordítva. A lehetetlennek tűnő dolgok megvalósításáról fogok beszélni, és azokról a gátakról, amelyeket magunknak szabunk. De még fontosabb, hogy ezek levetkőzését fogom előtérbe helyezni.

De ott van a jövő novemberre tervezett déli-sarki expedícióm is, amiről mesélek majd, illetve az arra való felkészülés. Az Északnyugati átjáróban idén megtett expedíciómról vetítek nektek, ahol egy jegesmedve 5 órán keresztül követett 25 méterről folyamatosan. Innen viszek is nektek ajándékot: olvasztottam ott jeget, amit hazahoztam, és a legjobb kérdést ezzel díjazom majd (de ez lehet a legviccesebb kérdés is) 🙂

Egy kis meglepetéssel is készülök: a Járatlan Utakon Fesztiválon először fogom bemutatni azt a 2 perces videómat, amit a világ legelszigeteltebb szigetén készítettem  Úgyhogy gyertek csak, gyertek!

Vitorlás utamat az Antarktisz után folytatom, így nem leszek sokáig itthon. Ezért is remélem, hogy minél többetekkel sikerül találkoznom most a fesztiválon. Addig is szemezgessetek bátran a száznál is több videómból a youtube csatornámon, itt vagy nézzétek meg a honlapomat és találkozunk nemsokára! Ójee!

Weboldal: http://DreamManager.eu
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCoZbSGfruroacbb7BlqdMLQ

Bemutatva az 5. JUF-on.