Skip to main content

Szeretnél egy emléket a fesztiválról?

Idén ismét lesz ez az extra szolgáltatás a fesztivál látogatóinak, ingyenesen. A háttér neves látványosságok,  a fesztivál feliratával.

A Selfiemat egy olyan kamera, amellyel fotót készíthetsz magadról, kinyomtathatod, sőt el is küldheted magadnak e-mailen vagy MMS-ben a képet.Ha van közösségi oldalad, a selfiemat kezelőfelületén be is tudsz lépni, és azonnal meg is oszthatod ezt az élményt az ismerőseiddel. Garantáltan feldob minden rendezvényt, legyen szó fesztiválról vagy lakodalomról.
A Selfiemat egy modern selfiegép, amely megkönnyíti önmagunk fotózását. A fotóautomatákhoz hasonlóan működik, csak sokkal szebb, és a képekkel utána nem kell mást tenni, csak megosztani. A Selfiemat egy profi fényképezőgépből, egy vakuból és egy nyomtatóból áll. A berendezést számítógép vezérli, használata nagyon egyszerű. Érintőképernyős, tehát ha használtál már okostelefont vagy tabletet, ennek használata is menni fog!

Miután lefotóztad magad, a képet kinyomtathatod, elküldheted magadnak MMS-ben vagy e-mailban. A kezelőfelületén beléphetsz a saját Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, vagy bármilyen más közösségi oldalon levő profilodra, és azonnal megoszthatod a képet.

Ha a buliban már nagyon fáradt voltál, és nem tudtad elküldeni vagy kinyomtatni a képet, a Selfiemat honlapjáról letöltheted a fotódat. A nyilvános eseményről készült képeket egy nyilvános galériában egy hétig tároljuk. A privát események fotói jelszóval védett galériába kerülnek, és a szerződésben rögzített időtartamig tároljuk azokat. A képek brandelhetők, megoszthatók, továbbküldhetők, így a gép bármilyen rendezvényre jól jöhet.

A Selfiemat marketingcélokra is kiválóan alkalmas. Kérésre a felvételeket céglogóval, cégnévvel, reklámfelirattal látjuk el. Ha a résztvevők megosztják a Selfiemattal készült képeiket a közösségi oldalakon, a te céged is reklámozzák vele.

Egyedi háttér

A Selfiemat mellé háttér is rendelhető. Az alap hátterek bérlése benne van az árban. Ezekből foglalás után tudtok válogatni. Kérésre, a Selfiemat partnereivel együttműködve vállaljuk egyedi, céglogóval, felirattal, saját fotóval ellátott hátterek kivitelezését is.

http://selfiemat.hu/