Workshop

Profi táj- és városfotózás

Maximum 20 fő jelentkezhet erre

Az idei workshop témája a profi táj- és városfotózás lesz. Hogyan lehet részletgazdag képet csinálni extrém fényviszonyok, kontrasztok mellett? Mi a titka a egy profi képnek? Hogyan lehet olyan képet csinálni, amire a többség nem képes? Egy olyan technikát fogok bemutatni, aminek létezéséről a többség nem is tud, sokszor még képzett, profi fotósok sem. Átbeszélünk pár elméleti és morális kérdést az elején, majd Photoshop-pal egy kép megszerkesztése közben elmagyarázom az említett technikát. Ha sokszor azt érzed, hogy a fotód eltűnik a süllyesztőben, nem elég jó, pedig Te mindent megtettél, akkor itt a helyed!

Feltételek:

  • Rendelkezel Photoshop-pal és minimum alapszintű jártasságod van használatában.
  • Hajlandó vagy akár órákat áldozni egy jó kép érdekében.
  • Rendelkezel fotós állvánnyal (tanfolyamra ne hozd el, de elengedhetetlen kellék lesz a jövőben, ha megtanulod ezt a technikát!).
  • Rendelkezel DSLR vagy MILC fényképezőgéppel (telefonnal fotózóknak ez a workshop nem ajánlott).

Ha már fotózol egy ideje és szeretnél szintet lépni, gyere el a workshopra!

Várlak szeretettel!

Nagy Zoltán – Zolixplorer

Mivel a helyek száma korlátozott, kérünk, hogy előre jelezd a részvételi szándékod.

Workshop vezetője

Nagy Zoltán

Nagy Zoltánnak hívnak, a fotózás, filmkészítés a szenvedélyem. Jelenleg főállású utazó vagyok, amolyan digitális nomád életformát folytatok a párommal, Emesével. 2017 Decembere óta szinte folyamatosan úton vagyunk. 2018-ban 10 hónapig éltünk Ázsiában, ahol 7 országot jártunk be, most pedig Európa a célpontunk.
Voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlanirodában, csomagfutár Angliában… és még sok más. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás és a fotózás, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket.

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus

Oldalaim:
Fotós oktatás
Facebook
Instagram
Weboldal
Youtube