Pap György

Kalandtúrák motorral - Egy motoros kutya naplója

A nevem Pap György (Gyurgyó, George Cool), 2011 óta foglalkozom motoros kalandtúrákkal (Condor Riders Adventure Club). Saját stílusom esetenként az extrém túrázáshoz közelít, de mindenképpen a komfortzónán túli kalandokat keresem. A szokványos motoros túrák számomra nem érdekesek.
Útleírásaim rendszeresen megjelennek motoros magazinokban, valamint saját és más weblapokon.
Alkalmanként találok társat, de rendszerint egyénileg utazom. Úti beszámolóim középpontjában a különböző kultúrák, emberek, kapcsolatok állnak. Ezeknek megismerésére, bemutatására törekszem.

A weblapon http://kondortura.hu/hu megjelenített filozófiám röviden:
„Ez a honlap kalandjaink és utazásaink virtuális obeliszkje. Sok humorral és kópésággal, a tapasztalatok rögös útját járva. A természet szeretete és a kalandvágy a közös bennünk, mely talán mindenkiben ott él. Túrázunk motorral, autóval, kerékpárral vagy gyalog, földön, vízen, levegőben, víz alatt…

Nem vesszük igazából komolyan sem magunkat, sem tevékenységünket, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, és az sem baj, ha ez másokat szórakoztat netán. Mindezzel együtt elképzeléseinkhez, esetenként hajmeresztő ötleteinkhez kitartó makacssággal ragaszkodunk, hirdetve ezzel az önmegvalósítás nagyszerűségét. Mindannyian a „nép gyermekei” vagyunk, nem különbek, mint mások csak megőriztük gyermeki
kíváncsiságunkat és nyitottságunkat a világ felé.

Az irigység és kicsinyesség, az emberi butaság ellen zászlót bontottunk, saját példáink által üzenjük: lehetetlen nincs, csak tehetetlen, és nem az a fontos hová tartunk, hanem, hogy miért megyünk oda…”

Brigi, a kutyám 2013 óta az útitársam, eddig együtt kb. 50.000 km-t motoroztunk Európában, 20 országban jártunk eddig. Körbe motoroztuk Európa nagy részét, voltunk Spanyolországban, Törökországban, Szicíliában, a Balti-tengernél és a Balkánon, stb.
Ezekről az élményekről fogok beszélni, és az egyik utolsó utazásunkon keresztül szeretném bemutatni a kutyával való utazást és Albániát, amely régi kedvencem.

Weboldal: http://kondortura.hu/hu
Facebook: https://www.facebook.com/condoradventures.eu/
Instagram: https://www.instagram.com/condoradventures.eu/
Bemutatkozó videó: https://youtu.be/FqbXy7XvpiA