Skip to main content

KEDVES VENDÉGÜNK, LEENDŐ ÖNKÉNTESÜNK!

A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a munkáltató saját döntése, hogy kiköti vagy sem a munkavállalói számára hogy rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal. Mi sem kérhetjük ezt a munkavállalóktól, független attól, hogy milyen munkáról van szó és milyen beosztásról, fizetett alvállalkozóról vagy önkéntes munkatársról.

A fentiek alapján, ha bármi okból nincs védettségi igazolványod, arra biztatunk, hogy vállalj önkéntes munkát a háttérben, segíts nekünk a beléptetésnél, fotózz a fesztiválon és posztolj a social media oldalakon vagy legyél utazási tanácsadó a kerekazstalokon. 

Ez több szempontból is nagyszerű lehetőség számodra, mert valódi segítséget nyújtasz a rendezvény megvalósításában és apró terheket veszel le a mi vállunkról, ami egy win-win szituáció.

Illetve emellett munkavállalóként nincs szükséged védettségi igazolványra, így részt vehetsz a rendezvényen, meghallgathatod a kedvenc előadóidat, bloggereidet is.

Nálunk minden évben két önkéntes csoport van, ennek részleteit alább olvasd végig figyelemmel.

Alkalmi önkéntes a 11.JUF-on

Azok az önkéntesek, akik csak erre a fesztiválra jelentkeznek nem csatlakoznak az előzetesen tevékenykedő csapathoz és nincsenek előre meghatározott beosztásaik. 

A helyszínre érkezéskor az infopultban kaptok eligazítást.

Ebben a csoportban sokkal nagyobb létszámban vagyunk, így csak napi 1-2 óra önkéntes munka jut mindenkinek. Azt, hogy ezt mikor végzed el pontosan rádbízzuk.

A belépéskor megkapod a megfelelő színű karszalagot és kitűzőt, így látni fogjuk, hogy éppen a munkádat végzed az adott helyzetben.

Az alábbi feladatok elvégzésében tudsz a segítségünkre lenni:

 • Információval segítesz bárki résztvevőnek, ha a karszalagod vagy kitűződ alapján tőled kérdeznek, ha nem tudod a biztos választ megkeresel egy hosszútávú önkéntest, aki tud segíteni.
 • Figyelsz arra, hogy előzetesen beosztott személynek van-e szüksége esetleges segítségre.
 • Ha a recepció nem ér el valakit telefonon, megpróbálod nekik megkeresni
 • Ha ebédidőben valahol egy tele szemeteskukát látsz kicseréled benne a zsákot.
 • Ha bárhol technikai problémát észlesz jelzed a terem felelősök felé. 
 • Ha tetszik egy előadás fotózol, videózol és posztolod minket is taggelve rajta, hogy minél több emberhez eljusson a hírünk.
 • Ha te is sokat utaztál már, akkor a tematikus kerekasztalokon tanácsaidat megosztod az érdeklődő, kezdő utazókkal.

Nem megterhelő, igaz? 😉

Ebben a formában nagyon sok emberre van szükségünk, hogy minél kevesebb legyen a feladat és minél hosszabb ideig tudjátok zavartalanul élvezni az előadásokat, így jelentkezzetek bátran..

Ha az Alkalmi ÖNKÉNTESSÉGET választod a 11. JUF-on, akkor rendelkezned kell érvényes belépővel a fesztiválra.

A TEENDŐD EBBEN AZ ESETBEN A KÖVETKEZŐ:

 • Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és ez alapján elkészítjük a szerződésed: JELENTKEZÉS ALKALMI ÖNKÉNTESNEK
 • Keresd meg az alkalmi önkéntes beléptetési pontot az infopultnál a fesztiválon és vedd meg a jegyed náluk.
 • Megkapod a karszalagod és a kitűződet mellé.
 • Belépsz a fesztiválra és jól érzed magad, majd ha úgy érzed eljött az idő akkor nagyobb figyelmet szentelsz a nézőknek, online médiának a fent leírtak szerint és támogatod a fesztivál még jobb megvalósulását.

Reméljük pozitív tapasztalatokkal gazdagodsz majd nálunk és jövőre is viszont látunk a fesztivál nézői között.

Hosszútávú önkéntes

Mivel szeretünk csapatban dolgozni, ötletelni, tervezni, ezért a meglévő csoporthoz lehet csatlakozni. Ez esetben integrálódsz, ismerkedsz és nem csak ezen a fesztiválon, hanem a következő 10 rendezvényen is találkozni fogunk, ha te is így akarod. Aki egész évben önkéntes, azok segítenek az előkészületekbe és utómunkákba, a honlap szerkesztésbe, stb. Ez az a háttér csapat, aki az évek alatt közösséggé fejlődik és rendszeresen találkozik, nincs megállás.

Ha ezt a lehetőséget választod csapatépítő programokra is csatlakozhatsz, előzetesen képességeidnek megfelelően segítesz, a fesztivál ideje alatt pedig inkább felügyelői szerepeid vannak, élvezni a több hónapos munka gyümölcsét.

Biztosítjuk a belépődet, napi egy meleg étkezést, hideg ételt a nap során, illetve külföldről hozott apró ajándékok közül is választhatsz.

Ha Hosszútávú ÖNKÉNTESNEK jönnél akkor az alábbi űrlapot töltsd ki: JELENTKEZÉS HOSZZÚTÁVÚ ÖNKÉNTESNEK

Arra kérünk, hogy valós emailt és telefonszámot adj meg, így tudjuk felvenni veled a kapcsolatot az űrlap kitöltése után.

BÁRMELY ÖNKÉNTES LEHETŐSÉGET VÁLASZTOD, A BELÉPTETÉSKOR BIZTOSAN NEM FOGUNK TŐLED VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT KÉRNI!