Nagy Lehel

Feszegessük a határainkat - 21 nap szabiból 13 országban

Nagy Lehel vagyok a Dream traveller bloggere.  2014-ben kezdtem el rendszeresen utazni,  felfedezni a kis világunk. Amolyan bakancslistás helyeket mi az amit mindenképp szeretnék látni, átélni 30 előtt.  Európában 19 országban jártam, Ázsiában 5 és Ausztrália került fel eddig a térképre (Ha van lehetőségetek egy Sydney szilvesztert ki ne hagyjatok :).

Itt a Járatlan Utakon Fesztiválon a hosszú hétvégékről szeretnék beszélni nektek és hogy 21 nap szabiból hogyan utaztam 13 országban egy év alatt. 

Ha azt gondolnád hogy egyedül utazni unalmas vagy nem elég szórakoztató akkor tévedsz, úgy alakult hogy néhány útra egyedül indultam útnak és csak annyit mondható el róla hogy SZUPER volt, rátalálsz önmagadra, nagyon jó ötleteid támadnak a későbbi életedre vonatkozóan és nagyon jó önismereti tréning.
Én azt tapasztaltam, hogy egyedül utazva sokkal nyitottabb vagyok a világra mint társaságban, persze a társas vagy baráti utazásnak is megvannak az előnyei.

Ha eljöttök az előadásomra, hallhattok beszámolót különböző országokról, elmesélem hogyan vettem 1 eurós busz jegyet 6 órás útra (Firenze és Milánó között) és természetesen ellátlak sok okossággal, amik jól jönnek majd utazástervezésnél.   
Természetesen kérdésekre is őszintén válaszolok.
Az álom velem, veled és velük kezdődik.
Várlak szeretettel.

Fb. oldalam: https://www.facebook.com/Traveller87/

Személyes profilom: https://www.facebook.com/lnagy01