Molnár Rita

Hogyan csökkentsd a költségeidet az utazásaid során sharing economy szolgáltatásokkal, valamint te magad hogyan keress vele pénzt.

A Sharing Economy egy fenntartható közösségi gazdasági rendszer, ami az emberi és fizikai eszközök megosztására épül. Alapja a bizalom, az emberi kapcsolat és az átláthatóság. Lehetővé teszi az átlagemberek számára, hogy mikrovállalkozók legyenek. Demokratizálja és emberközpontúvá teszi a gazdaságot. A Sharing Economy szolgáltatások használatával töredékére csökkentheted utiköltségeidet. Az előadásomban erről fogok gyakorlatias tippeket és tanácsokat adni.

Molnár Rita 2012 óta írja a magyar couchsurfing blogot. Link: http://couchsurfing.reblog.hu/ aminek ma már közel 1 millió olvasója van,és hamarosan könyvváltozatban is megjelenik. 1998-2004 között fotóriporterként és filmproducerként dolgozott, valamint 1998 óta folyamatosan konferenciákat szervez. A sharing economy mozgalom elhívatott híveként 24 országban utazott, az utóbbi 4 évben kizárólag couchsurfinggel.

Tovább Rita weboldalára