A Virág László települ ki indiai bhaktikkal, és ételekkel a fesztiválra vasárnap. A lacikonyha kicsit másként Fb oldalt gondozza, s ők fognak minket Indiai konyhával megörvendeztetni.
Matar Panír (zöldborsó és friss házisajt fűszeres paradicsomszószban) (850.- 3dl főétel 2,5dl köret) Tradicionális indiai étel ahol az ízletes paradicsomszószt a saját készítésű friss, omlós és szinte vajpuha sajt koronáz meg. Igazi élményt jelent. Minőségi Jázmin rizzsel együtt kerül tálalásra.
A vegán és tej érzékeny érdeklődőkre is gondolunk így tofuval és szejtánnal készült változatokkal illetve kókusztejszín felhasználásával igyekszünk a kedvetekben járni.
Mangós Lasszi (400.- 2dl) Mézédes joghurtos ital tömény mangó pürével. Igazi csemege. Vigyázat! Függőséget okoz.
Papadam (300.-/adag) – Glutén és burgonya mentes, indiai lencselisztből készült kimondottan ízletes chips. 0 % cukor, E-szám és bármiféle adalékanyag, mégis 100% élvezet.
Karamellás – mazsolás halava (meleg darapuding) (400.- 2dl) Ez az igazi téli fagyi. Megfáztál? Fáj a torkod? Halavát rá! Búzadarából és vegan margarinból főzött forrón tálalt desszert.
Pesten meg az Atma centerben dolgoztam majd a napfényes vegan étteremben a Ferenciek terén. Onnan jöttünk Siófokra. Mindeközben is gyakran járok a budapesti templom és a Somogyvámosi Krisna völgy konyhájára is szolgálatot végezni.
Szombati Ajánlatunk pedig a susainthekitchen Fb blog szerzőjétől fog megszületni.
Lesz quiche lorraine, ami egy húsos verzió
és lesz egy túrós paradicsomos, ami vega.
Sütőtök krémleves 690 Ft
húsos quiche 790 Ft
vega quiche 790 FT, gluténmentes.
csokis tarte 790 FT