Mediball – tudatos testhasználat utazáskor

Előadó: László Lilla

Ahogy a zene világában is törekszünk a harmóniára, úgy az utazáskor is törekednünk kell a fizikai testünk s lelkünk összhangjára. A fesztiválon ezt szeretném bemutatni és megismertetni veletek. Egy módszert, mozgásrendszert, amely egyben egy nagyszerű játék is – mely segítségünkre lehet nekünk, Utazóknak testünk hatékony karbantartásában, megóvásában.

Járatlan Utakon utazni mindig egyet jelent a komfort-zónánk elhagyásával – így fontos hogy birtokunkban legyen egy természetes és egyben tudatos testhasználat.

Fontos elgondolkodni azon, hogy miközben szabadok vagyunk és a világban mindenhol otthon vagyunk – vajon a testünkben is? Lakjuk-e teljességgel ezt a testet? Mert nélküle nem lehetséges utaznunk, barangolnunk a kinti világban – és szerintem fontos, hogy sokáig rendelkezésre álljon, egészségesen, vitalitásban, hogy méltóképp hordozza a felfedező és kutató lelkünket…

Szeretnék bemutatni egy olyan mozgásformát, mely hozzásegít minket ahhoz, hogy helyesen használjuk testünket, hogy felébredjen a bennünk élő testi intelligenciánk – és mindezeken túlmutatva még lelki és szellemi tartalmaink is megrezdüljenek.

Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg, minden testi rendeződés tudati, mentális és érzelmi rendeződést is követel – és mindevvel valójában utat nyit egy spirituális rendeződésnek is… Számomra ez a rejtett értelme a Mediball játéknak és mozgásnak – és szeretném mindenzt megosztani az emberekkel.

Facebook
Videó