Majercsik János Oguz

Aktuális előadás:

Sámánok útján Mongóliában

Magamról

Majercsik János Oguz vagyok. 1977-ben születtem Budapesten. 1996-ban, fiatalon ismerkedtem meg a táltos szellemiséggel, sámáni világképpel. Az első élmények, a kezdetek, Somogyi István Karak és Sólyomfi Nagy Zoltán programjain oly meghatározóak voltak, hogy azóta is ezen a gyakorlati tapasztalásokon, megismeréseken, alapuló ösvényen járok.

A kezdetek után az első tíz évben, részt vettem sok-sok lélekutazáson, transzlégzésen, parázson járáson, izzasztó kunyhón, látomáskeresésen, naptáncon, hagyományőrző rendezvényeken és szertartásokon. 2006 óta magam is tanítok és vezetek ilyen jellegű szertartásokat, ekkor alapítottam meg az Ősök Útja Szellemi Ösvényt. A tanítás mellet természetesen lelki eredetű problémák egyéni kezelésével is foglalkozom. A magyar táltos világszemlélet életérzését és megélését tanultam Somogyi István Karaktól.

Transzlégzést tanultam Louise Bloomentol 2011-ben. Sok-sok év transzlégzéses gyógyító munka után, 2023-ban létrehoztam és elindítottam a saját SámánTranszLégzés tanítási módszeremet amely a transzlégzést és a sámán technikákat ötvözi és egy speciális új módszer.

2013-ban kerültem kapcsolatba mongol sámánokkal Magyarországon, ami egy újabb fejezetet nyitott meg sorsom könyvében. 2019-ben, személyes meghívásra eljutottam Mongóliába és beavatást kaptam Tsoggerel Temdeg boo (sámán) által az ősi Tengri hagyomány szerinti szellemhívó sámánizálásra. Azóta mondhatni rendszeresen utazom Mongóliába és több sámán által is megerősítést kaptam a Tengri hagyomány, Hun gyökerű sámán tudás gyakorlati képviseletére és tanítására. Tanítóimhoz hasonlóan egy szemléletet, világnézetet igyekszem közvetíteni, mely a Végtelen Kék Ég, Tengri, Öregisten tiszteletén alapul.