Előadó: Méreg Attila

Low-budget utazási tippek - hitchhiking, couchsurfing, dumpster diving

Olcsón szeretnél utazni? Nem szereted elpazarolni a pénzed?
Szívesen ellátlak tippekkel. 10 éve utazok és mindig tudatosan próbáltam bánni a pénzzel, ezt a hozzáállást át is ültettem a kalandokra. The Life is a big Journey oldalamon írok is ezekről. Rengeteg információt szereztem menet közben, kipróbáltam saját ötleteket és persze az interneten is található hasznos dolgokat.
Ha  a stoppolás, kanapészörfölés vagy a kukabúvárkodás közül még egyiket se próbáltad ki, szerintem meghozom a kedved legalább az egyikhez!
Ezt csak úgy tudjuk meg, ha eljössz és meghallgatod az előadásom. A fesztivál ideje alatt el lehet csípni plusz infókért vagy akár a kezdő lökést is megadom a következő kalandodhoz!

Legutoljára pár hete ad hoc Japánban kellett stoppolnom egy tájfun miatt. A couchsurf-ön izgalmasabbnál-izgalmasabb figurákkal tudtam megismerkedni. Új-Zélandon volt, hogy a kettõt kombináltam: aki felvett sofõr meghívott magához, töltsem vele és családjával a karácsonyt.
A kukabúvárkodást jelenleg ahol élek, Bécsben is folytatom, mert rengeteg fogyasztható élelmiszert lehet megmenteni.
IGEN! Rengeteg étel landol a kukákban. Ezen ételek még fogyaszthatók, csak sajnos a boltok különféle okok miatt kidobják őket.
Ugye mennyi kérdés merült fel a soraimat olvasva? Minden kérdésre választ kaphatsz, ha találkozunk a JUF-on.

Instagram
Interjú
Írások utazásaimról
Promóvideó