Kassay Tamás

Japán és Hong Kong hátizsákos módra

Üdv a profilomon! Kassay Tamás vagyok, hátizsákos wellness világjáró. Szenvedélyem a fürdőzés, történjen az természetes élövízben, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyikében.
Japánba indulva is alig vártam, hogy kipróbálhassak egy tradícionális helyi onsent (forró vizes fürdő).

Előadásomban elkalandozhatsz velem a cseresznyevirágzós Japánba és a nyüzsgő Hong Kongba, ami számomra a világ egyik legjobb helye.

Az élmények és érdekességek mellett kiemelem, hogyan járhatod be ezt a két, hírhedten drága helyet alacsony költségvetésből.
Tudod, hogy milyen és miért jó úgynevezett “love hotel”-ben aludni ahová a szeretők járnak óradíjas alapon?
Gondoltad volna, hogy Hong Kongra kevés 8 teljes nap? Persze, mindenütt lehetne több, tudom.

Ha eljössz meghallgatni, akkor ezek mellett mesélek arról, hogy:
milyen élmény egy kapszula hotelben megszállni, hogyan lehet olcsón étkezni ott, ahol 1 szelet kalács 300 forintba kerül.
Mi történik, ha késik a mindig pontos Shinkansen és lemaradsz az utolsó vonatcsatlakozásról?
Mit tehetsz, ha minden szállás elfogyott és már csak 70ezer/fö/éjszakáért találsz?
Milyen egy japán onsen fürdő?
Hogyan juthatsz el a szubtrópusi jellegű, pálmafás Miyazakiba és mit lehet ott csinálni?

Jelenleg Sri Lankán ülök egy helyi buszon, amin menet közben hangulatos zene szól, a sofőr mindenkit ledudál és megelőz az úton, de jól vezet, szóval biztos, hogy november 24-25-ére hazaérek a 7. Járatlan Utakon Fesztiválra. Ugye Te is ott leszel?
Amennyiben szeretnél személyesen, jó társaságban fürdőtúrák keretében bejárni a hazai termálfürdőinket, kövesd a facebook eseményeimet, hamarosan indul a fürdőtúra sorozat, tarts velem és a többi hasonszőrűvel!

Addig is, ha szeretnél virtuálisan velem utazni, akkor szeretettel látlak és várlak a Spabook blogomon: https://www.facebook.com/spabook

Ha turisztikai szakmai háttérinfók, luxus szálláshelyek is érdekelnek, akkor eltérő tartalommal készülök Neked a LinkedIn https://www.linkedin.com/company/spabook