Csonka Gábor, alias Vándorboy – a legtöbbet utazott magyar szeretettel vár minden utazót, utazni vágyót és érdeklődőt a 3. Járatlan Utakon Fesztiválra

 

Csonka Gábor élete nagy részét  low budget utazással töltötte: máig  közel 150 országot sikerült bejárnia többnyire stoppal, beleértve ebbe számos harmadik-világbeli országot és konfliktus övezeteket.

 

16 éve tartok diavetítéseket, 26 éve utazom a világban, 147 országban megfordultam, s már régóta érlelődött bennem az a gondolat, hogy szervezzek egy nagyobb fesztivált, ahol egy tető alá hozhatom azokat az érdekes utazókat, akik szokatlan módon utaznak, nem mindennapi helyekre jutnak el jutnak el útjaik során. Az első ilyen eseményt 2014-ben szerveztem, azóta két alkalommal is megtöltöttük a MÜSZI-t: láthatóan hatalmas igény van a világjárásra, világlátásra inspiráló előadásokra.

Utazd be velünk a világot!

Az egész napos program során a meghívott előadók vetítéses élménybeszámolók keretében kalauzolnak el különböző tájakra és kultúrákba. 5 kontinens számos országába utazhatunk el velük virtuálisan, s lehetünk részei a extrém kalandjaiknak, illetve kaphatunk tippeket, ötleteket, tanácsokat saját úti terveinkez, vagy akár szerezhetünk úti társakat.