Workshop

Hogyan utazz olcsóbban. Alku

tárgyalási technikák és pénzügyi eszközök utazáshoz

Ezen a workshopon szeretnék megosztani veletek néhány tárgyalási technikát, amivel jelentősen csökkenthető egy a helyszínen megvásárolt út (pl. sivatagi tevegelés), a bazárban kinézett bőrkabát ára vagy akár egy szállodai szoba ára is. Ezeket a trükköket bértárgyalás alatt is bevethetitek, hogy legközelebbi csavargásotok során már magasabb fizuból gazdálkodjatok. Alkudozni nem szégyen. Tekintsétek egy játék részének, amivel veszteni nem, csak nyerni lehet.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Workshop előadók

Dr. Bakó Botond

Alkudozz és nyerj! Tanuld meg, hogyan! 2005 óta járom a világot és többnyire magam szervezem útjaimat. Dél-Amerika és Ausztrália kivételével minden kontinensen megfordultam már. Szeretem a kihívásokat.

Nemrég indítottam el utazási blogomat, amit a Facebookon is követhetsz.

Szeretnéd csökkenteni utazási költségeidet? Megtanítalak, hogyan alkudd le a szállásod árát, a helyszínen foglalt bérautó árát, vagy bárminek a költségét, amivel utazásod során találkozhatsz. Az esetek 50%-ban működik és ha jól csinálod, az évek folyamán a sok kicsi sokra megy, érdemes megpróbálni. Szeretnéd tudni, hogyan járj el, hogy sikeres legyél? Gyere és hallgasd meg előadásomat!A hosszú távú túrázás egy tökéletes vetülete annak, hogyan is tehetsz többet, de kevesebbel! Megtanít arra, hogy mi fér bele a csomagodba és mi nem. Mi az ami szükséges az ÉLETEDBEN és mi az ami egyáltalán nem!

Jeli Gábor – Jeti

Jeti néven ismerhettek és a legnagyobb szenvedélyem az utazás, 20 évet utazgattam a föld nevű bolygón, bejártam 4 földrész 91 országát és a bennem lévő infókat szeretném megosztani veletek, hogy elkerülhessétek azokat a csapdákat, amikbe belefutottam. Rengeteg tippel fogsz gazdagodni  a beszélgetés végére.
Kezdetben stoppal utazgattam, és ott aludtam, ahol rám esteledett, majd a későbbiekben áttértem a helyi tömegközlekedésre és a civilizáltabb szállásokra. Laktam barlangban berber hegyi pásztorral, vietnámi jakuzzis luxusszállóban, utaztam ökrös szekéren és Porschéban is.
Az első hosszabb túrám Budapesttől stoppal a Szaharáig, némi kitérőkkel és vissza (2,5 hónap 40 000 Ft-ból), aztán jött 5 hónap Dél-Amerika és töménytelen kaland és persze Ázsia, ahová rendszeresen visszatérek és igyekszek minél több időt ott tölteni.
A kalandjaimról itt olvashatsz:  https://jeti76.blogspot.com
A közelmúltban megjelent dél-amerikai stoppos utazásaimról írott könyvemet kedvezményes áron dedikálva megveheted a fesztivál ideje alatt.

Antal István

Független szabadúszó utazó vagyok, sok európai rövid desztináció és jópár tengerentúli desztináción vagyok túl, s sok ötletem van alkuról, megegyezésekről különös tekintettel a repjegy és szálláskereséssekkel kapcsolatban. .