A helyfüggetlen élet alapjai Digitális Nomádként

Előadó: Vigh Bori (backpacker.hu)

Üdvözlök mindenkit, Vigh -backpacker- Bori vagyok!

A backpacker.hu utazóblogomról vagy a “Hogyan menjünk világgá” könyvem miatt esetleg ismerehettek.

Életem egyik meghatározó útja, amikor 8 évvel ezelőtt a szabadság és a kaland vált életformámmá, és azóta is digitális nomádként barangolok a világban. Már több mint 78 ország színesítette az életrajzom, és most itt vagyok, hogy egy rövid, 60 perces workshop keretében a Járatlan Utakon Fesztiválon megosszam veletek, hogyan is indulhattok el ti is ezen az izgalmas úton.

Ez a workshop egy intenzív bevezetés lesz a digitális nomád életbe, ahol felvázolom a helyfüggetlen munka alapjait és a szabad életvitel praktikáit. Kezdünk azzal a lényegi kérdéssel: milyen munkát végezhetünk távolról, és hogyan szerezhetünk ügyfeleket, hogy stabil bevételi forrást teremtsünk? Megbeszéljük a digitális munkavégzés jogi hátterét, az adózási formákat és a pénzügyeket, amelyek nélkülözhetetlenek egy sikeres és gondtalan életformához.

Majd rátérünk a nomád élet praktikáira: Hova érdemes elindulni? Milyen buktatókra kell figyelni? Hogyan készüljünk fel az időzónák által okozott kihívásokra? Megosztom veletek a saját tapasztalataimat is, többek között arról, hogyan kerüljük el a veszélyes helyzeteket, vagy éppen hogy mit tegyünk, ha az utunk során a helyi rendőrség akar épp kirabolni minket.

A célom ebben az egy órában nem más, mint hogy inspiráljalak titeket, és hogy praktikus, valóságalapú tudással lássalak el mindenkit, aki vágyik a változásra és készen áll arra, hogy bátor lépéseket tegyen egy új élet felé.

Így tehát, ha úgy érzitek, készen álltok arra, hogy megtapasztaljátok a helyfüggetlen élet szabadságát, csatlakozzatok hozzám ebben a különleges, 60 perces workshopban a Járatlan Utakon Fesztiválon! Itt lesz lehetőség kérdéseket feltenni, beszélgetni és megtenni az első lépéseket afelé, hogy ti is digitális nomádként élhessetek.