Gerhát Ádám

Aktív szabadidős tevékenységek a legszebb magyar borvidékeken.
Fókuszban a Mátrai és Egri borvidék

Idén a magyar borvidékekről és a legjobb kézműves borászatokról tartok előadást. Arról lesz szó, hogy miképpen lehet a minőségi borfogyasztást az aktív szabadidő eltöltésével kombinálni. Előadásomban a Mátrai és az Egri borvidék lesz fókuszban.

Immáron 3 éve szervezek bortúrákat kis hazánkban. A bortúra sorozat célja a magyar borvidékek, a kézműves borászatok, a minőségi borfogyasztás és a falusi turizmus népszerűsítése az aktív kikapcsolódással összekapcsolva. Jóleső módon szeretném kimozdítani az embereket a komfort zónájukból gasztronómiai élvezetekkel és utazásra inspiráló előadásokkal fűszerezve a teljes hétvége folyamán.

Az előző évben a gondosan kiválasztott túra útvonalakon felül már nagyot ugrottunk a borminőség terén és szakmailag nagyobb hangsúlyt fektettünk a legizgalmasabb kézműves borászatok kiválasztására. Jelentős különbség a múlthoz képest, hogy most már a kiválasztott, prémium minőséget kínáló borászathoz igazítjuk a szálláshelyek kiválasztását.
Olyan embereknek szól az üzenet, akik a szabadidejüket aktívan és minőségi módon szeretnék eltölteni.

Olyan „élménycsomagot” szeretnék túráimon átnyújtani a természet és annak szépségei iránt fogékony embertársamnak, amely aktív pihenés mellett biztosít kellő feltöltődést a hazautazás utáni feladatokhoz, illetve a későbbiekben motivációként szolgál a természetbe való ismételt visszatérésre!

Az általam szervezett gyalogos zarándok utakon pedig azoknak az embereknek szeretnék segíteni, akik bár már régóta vágynak ezen útszakaszok megtételére, de egyedül nem elég bátrak elindulni. Segítségemmel és folyamatos személyes támogatásommal talán sokan mégis nekiindulnak, hogy ők is részesülhessenek az Út spirituális élményeiben és átélhessék annak misztikus erejét illetve „nehéz terheiktől megszabadulva” felszabadultabban élhessék tovább az életüket.

Célom, hogy még jóleső módon kimozdítsam az embereket a komfortzónájukból és évente legalább egy hétre a rohanó 21. század összes negatív hatását hátrahagyva megmutathassam számukra, amit én már láttam, átéltem és ezáltal megtapasztaltam, hogy ezek az élmények minden kincsnél többet érnek!
Remélem, hogy már az általam szerkesztett blog illetve a weboldal böngészése közben is boldogsághormonokat tudok felszabadítani az általam létrehozott tartalommal, de az igazi csoda az lenne, ha minél többen testközelből is átélhetnétek ezeknek a helyszíneknek a varázsát!

Weboldalhttp://www.zarandokkaland.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/zarandokkaland

„Bármilyen munkát végzel is az életben, végezd jól.

Végezd olyan jól, hogy ne legyen senki,

aki jobban végezhetné nálad.

Ha úgy hozta a sors, hogy utcaseprő vagy,

söpörj úgy, ahogy Michelangelo festett,

ahogy Shakespeare írt, ahogy Beethoven komponált;

söpörj olyan jól, hogy a menny és seregei

megálljanak dolguk során és így szóljanak:

Micsoda nagyszerű utcaseprő él itt!”

Ifj. Martin Luther King

 

„Az Út kanyarog, mint egy folyó:

folyton változik, hömpölyög tovább

Isten vonzását követve, a Lét Nagy Tengere felé.

Utazásaim felfedték előttem,

hogy maga az Út hozza létre a harcost;

hogy minden ösvény békéhez vezet,

és minden választás bölcsességhez.”

Dan Millman