Galambos Róbert

Aktuális előadás:

Kalandok Srí Lankán

Magamról

Galambos Róbert vagyok, 57 éves, kétgyermekes (7 és 9 évesek) szenvedélyes utazó, aki az elmúlt 40 év alatt mindenféle módon utaztam.

Az első nemzetközi építőtáborokat követte a csoportos nyári nyaralások befizetett útjai, a szocreál “Trabanttal a környező országokban” túrák, majd az egyéni felfedezések, amelyeket jelentősen megkönnyített a fapados városlátogatások elérhetősége.

Repjegyben újabb lehetőség volt az “error fare” jegyek vadászata, amíg a gyerekeket nem kötötte az iskola, bármikor készek voltunk indulni. Szeretünk felfedezni, mi magunk szervezzük a körutazásainkat, ott és annyit vagyunk, amennyi tetszik.

Vannak céges üzleti utak, 8 országban működik webáruházunk, de rendezvényszervező életem hazai eseményeire is vittem a családot. Lányom 4 éves koráig 100 szállodában járt, eddig számoltuk. Nagy utat jártunk be a szállásválasztás terén is, az “elég az alvóhelytől” a városközpontokon és különleges helyszíneken át a “legyen gyerekmedence”, “legyen csúszda a gyerekeknek” vagy a full programot adó tengerjáró hajókig.

Minden utunk élményút, tanítás, kultúraismeret, kikapcsolódás és gasztrotúra. Minden megkóstolunk, mindent kipróbálunk, próbálunk igazodni a helyi élethez. Törekszünk a lehető leghosszabb időre menni.

A JUF-ra Gyuláról érkezünk, megyünk a tavaszi szünetben Földközi-tengeri hajóútra, Stuttgartba EB meccsre, a Mamma Mia szigetekre és még kb.: 10 helyre idén.

A téli szünetben Budapest – Abu Dhabi – Sri lanka körút – Dubai – Budapest úton voltunk. Erről és ennek kapcsán a foglalási trükkjeinkről és gyerekekkel utazásról is beszélek egy jó hangulatú élményelőadáson.