Előadó: Szidor N. Gábor (Gaba VR)

Filmezés - 360 fokon

Úgy gondolom, hogy a 360 fokos filmezésben hatalmas potenciál van, akár a nézőket bevonó, interaktív módon, akár a hagyományos módszerekkel kombinálva használjuk. Nem feltétlenül kell ugyanis teljes mértékben elszakadnunk a hagyományos technikáktól, még akkor sem, hogyha kicsit másfajta kamerákkal dolgozunk. Szeretném ezt a technikát Magyarországon is népszerűsíteni, és bemutatni valamennyi előnyét az útifilmek készítése során.

Előadásomban ezeknek az eszközöknek az előnyeiről beszélek majd, inspirációt adva más utazóknak is ahhoz, hogy bátran kísérletezzenek, és használják ki a technológiában rejlő lehetőségeket akár tartalomgyártás, akár privát célú, hátizsákos útjaik során.

Ha még nem találkoztál ilyen kamerákkal testközelből, most itt az alkalom, hogy megismerkedj az alapokkal. Ha pedig nem teljesen ismeretlen számodra a műfaj, többéves tapasztalattal és több száz kisfilmmel a hátam mögött, bízom benne, hogy tudok új tippeket adni ahhoz, hogyan rögzítsd utazásaidat 360 fokban, még kreatívabb módon.

Promóvideó