Fekete Zoltán és Szakács Bernadett (Tripwanted)

Aktuális előadás:

Low-budget utazás Costa Ricától Peruig

Magamról

Minden fejben dől el szokták mondani. Nálunk sem volt másképp és érdekes módon, ez szerelmünk történetének kezdete is. Én egy családi tragédia után, akartam elindulni Chilétől egészen Mexikó-ig, egy fajta zarándokútként. Majd találkoztam Zolival, aki mondta, hogy hát bizony Neki is nagy álma egy hátizsákos utazás főleg Peruban. Természetesen egy percig sem hittem el elsőre, amit mondott, de végül úgy döntöttem, hogy velem tarthat. Először 9 országot szerettünk volna bejárni, de szűkíteni kellet az utazási időnket (leginkább az iskolám és a költségek miatt). A szívünk szerint választottunk, így lett miattam Kolumbia, Zoli által Peru és kettőnk nagy „képekből imádom” szerelme miatt Costa Rica.

És most itt vagyunk. 2 év vágyakozás után kiléptünk a 9-5-ből és beutaztuk a vágyott országokat (plusz 2 nem tervezett országgal), miközben önkénteskedütnk és dolgoztunk.

6 hónapos utunkat Costa Ricáttól kezdtük, majd le buszoztunk Panamába, onnan motorcsónakkal Kolumbiába, ahol szinte az egész országot beutaztuk 1,5 hónap alatt. Majd Ecuadorban pihentünk 1 hónapot 2 helyen önkénteskedve, majd beindultunk és Peruban (az Amazonast kivéve) mindent megnéztünk.

Blog
Facebook
Instagram
TikTok