Farkas Roland

Délkelet-Ázsia varázsa

Farkas Roland vagyok, 42 éves, tűzoltó. Adrenalin (és utazás) függő! 🙂
Életem első nagy kalandjába úgy cseppentem bele 20 évesen, hogy azt sem tudtam mi fán terem felülni egy „nagy” repülőgépre, és egy merőben más kultúra vendégszeretetét élvezni egy teljes hónapon át. 1995-öt írtunk ekkor… Pakisztán nem volt „olyan durva” hely abban az időben, de azért megbújva ott, csírázott már valami…, utólag tudjuk már ezt. A kezdeti sokkot követően, az ott töltött egy hónap olyannyira megváltoztatta az életemet, hogy tudtam, ez kell nekem, ez az én életem! Menni, látni és megismerni a világot! Nem bírok azóta sem megülni a fenekemen, útra kelni, átélni az „igazi kalandot” hátizsákkal, a gyermekemmel, barátokkal vagy a szerelmemmel! Azóta eltelt már bő húsz év, és négy földrész 24 országát tudva magam mögött, most Délkelet-Ázsia két csodálatos országába invitállak benneteket. Laosz és Kambodzsa két hihetetlen ország, csodálatos emberekkel! Lenyűgöző táj, mesés helyszínek, fantasztikus ételekkel. Kell ennél több? Igen!!! Szikrázó és vadregényes vízesések és tengerpartok, melyeket nem ért még el az infrastruktúra, nincsenek tömegével turisták, ahol csak fából készült bungalowban tudsz majd megszállni, és ahol az időben visszarepülsz 30-40 évet! Ízleld meg a kalandot velem az ismeretlenbe, valami egészen mást, amit eddig nem tapasztaltál… A boldogság nem az út végén van! Maga az utazás az ami boldoggá tesz, mindegy hova indulunk!
Látnotok kell… a majd 1000 fotómat, hallanotok kell, hogy milyen kevés pénzből megvalósítható egy ilyen fantasztikus három hetes út, és e mellet szeretnék számos információt és tanácsot átadni Nektek, hogy hogyan, kivel, mikor és hova utazzunk, … és persze nem utolsó sorban mennyiből!

Másik rövidebb, tájékoztató jellegű előadásomon szívesen látom azokat, akik a Geocaching iránt érdeklődnek! Az alapoktól kezdenénk… minden korosztálynak, gyerekeknek, idősnek és fiatalnak, valamint családoknak egyaránt! Remek időtöltés, nem kell megijednetek tőle. Nem fogunk technikai kütyükbe belemenni… élvezni fogjátok velem a „kincskeresést”! Hozzátok el gyermekeiteket is!

“Bármilyen szél jó annak a hajónak, amelynek nincs kitűzött célja! Csak fújjon a szél!”
reply to Seneca ☺

Galéria