Skip to main content

Neked is fontos egy frissen főtt presso kávé a hidegebb fesztivál napokon? Vagy egy finom latte a kerekasztal beszélgetés közben szürcsölgetve?

Idén a finom kávékat az EXTRA COFFEE biztosítja a fesztiválon!

Hogy kik ők és mit kell tudni róluk? Itt olvashatod:
“Hivatásos zenészekként, kávéőrültekként, mániákus koffeinistákként koncertturnéink alkalmával végigkóstoltuk a Nagyvilágot. Kerestük az erős, intenzív, testes kávét, amire rámondhatjuk, igen ez az, ezt kerestük! Volt sok kávé közeli élményünk, de az igazit most tudtuk csak megkapni.
A saját kávénk, az Extra Coffee lett a mi méregerős Feketénk. A világ legerősebb kávéfajtáiból válogattunk, olasz, spanyol pörkölőmanufaktúrákban kísérleteztünk. A végeredmény elégedettség, büszkeség és öröm.
Nekünk a kávé több, mint egy ital. Minden termékünk kiváló minőségű kávészemekből és egyedi pörköléssel készült, a legelhivatottabb olasz mesterek gondos munkájának felügyelete alatt.

Célunk, hogy az EXTRA koffein és energia szerelmesei kedvükre válogathassanak kávékülönlegességeink között.Ha megkóstolod, te sem leszel többé ugyanaz. Szeresd, élvezd te is!” (Tamási László és Csikány Tamás)

Facebook oldaluk

 

A részletes menüt pedig keresd a különleges ízek között!