CEWE: Ahol az Utazási Emlékek Örök Életre Kelnek

A CEWE, Európa egyik vezető fotószolgáltatója, mesterien ötvözi a modern technológiát és az alkotói szenvedélyt, hogy a lehető legmagasabb minőségű fényképes termékeket hozza létre.

A CEWE FOTÓKÖNYV lehetőséget nyújt az utazó közönség számára, hogy életre keltsék és megörökítsék utazásaik emlékeit. Legyen szó egy egzotikus nyaralásról, egy városnéző sétáról vagy egy kalandos túráról, a CEWE segít megvalósítani az egyedi és személyre szabott fotókönyveket, amelyek tökéletesen megőrzik az utazások varázslatos pillanatait.

A vállalat korszerű technológiája és magas színvonalú nyomtatási folyamatai biztosítják, hogy minden egyes könyv élénk színekkel és részletgazdag képekkel elevenítse meg az utazások emlékeit.

A CEWE FOTÓVILÁG szoftver, a könnyen kezelhető weboldal és a CEWE FOTÓ App segítségével bárki könnyen elkészítheti a saját, szívhez szóló utazási fotókönyvét, lenyűgöző vászonképét, vagy más egyedi fényképes termékét.

A CEWE Fotóterminálok, országszerte megtalálhatóak a drogériákban és műszaki áruházakban. Ezek a terminálok olyan egyszerűen kezelhetőek, mintha csak egy okostelefont használnánk, és olyan gyorsak, hogy a képek pillanatok alatt életre kelnek!

Tökéletes választás, ha azonnal szeretnénk kézzelfogható emléket a legutóbbi utazásunkról vagy egy különleges eseményről.