Borbély Bence

Kalandozások a színes Marokkóban

Borbély Bence vagyok a wanderwell.hu társalapítója és szerkesztője. Szabadúszó marketingesként dolgozom a hétköznapokban, de lassan már az utazás válik igazi hivatásommá.

Az elmúlt évek során kalandtúra jellegű utazások formájában jártam Közép-Ázsiában, a Kaukázusban és Észak-Afrikában is. Én magam a posztszovjet országok szerelmese vagyok évek óta. Hogy miért? Igazán autentikus falvakat és csodálatos, vadregényes tájakat rejtenek… turisták hadai nélkül. A helyiek őszintén, érdek nélkül kedvesek.

Emellett vonzanak a hegyek, a kies tengerpartok, ismeretlen halászfalvak, hegytetőkre épült kolostorok, amiket a hagyományostól eltérő módon szeretek felfedezni.

Ilyen ország Marokkó is, ahova rendszeresen visszajárok. Itt is igyekeztem az átlagos turisták szemei elől eldugott helyeket keresni. Utastársaimmal jártunk az Atlasz-hegység hófödte gerincei között, aludtunk berber sátorban az Erg Chebbi sivatagban, olajfa és cédrusligetekben kóboroltunk naphosszat és tevegeltünk az óceánparton.

Előadásom fő célja, hogy átadjam neked azt a magával ragadó hangulatot, amit ezen utazások során én is átéltem. Ezen felül természetesen ellátlak sok okossággal, amik jól jönnek majd, ha Marokkóba utazol.

A wanderwell.hu egy nagyon friss kezdeményezés, 2017 novemberében indultunk. Célunk, hogy kimozdítsuk olvasóinkat, követőinket a hétköznapok szürkeségéből és arra motiváljunk minél több embert, hogy hátára vegye a zsákot és elinduljon felfedezni.

Nem utolsósorban, mivel a drónomat mindig magammal viszem, gyönyörű felvételeket fogok mutatni neked vadregényes tájakról, ahol turista csak ritkán jár. Bízom benne, hogy mindezek elegek lesznek ahhoz, hogy Te is kedvet kapj egy igazi kalandtúrához!

Weboldal: http://wanderwell.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/wanderwell.hu/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=d-DzYqEQ_2o&t=1s
Instagram: @wanderwell_utazas