Skip to main content
blogger corner

blogger corner

Blogger Corner
Az Utazás kiállítás találkozóhelyet teremt híres véleményvezérek és rajongóik számára.

Ez lehetőség a támogatóknak egy személyes kapcsolat kialakítására influencerekkel,  illetve követőknek lehetőség beszélgetni a bloggerekkel:

azorieden.hu  backpacker.hu,  balazsutazik.hu, femaleyeti.hufree4travel.hukalandlista.euketcicakonyhaja.blog.humaganyosbolyongo.huMagyarósi Csabanagyutazas.onlinespabook.nettalpalatnyitortenetek.hutoszkanamania.huutazgatok.huvandorboy.com   bloggererekkel.

bloger kooperáció

bloger kooperáció

Kikkel mikor találkozhatsz?

Február 23., szombat

 • 10:30-11:00 – Backpacker Bori – Vígh Bori
 • 11:05-11:35 – Spabook – Kassay Tamás
 • 11:40-12:10 – Female Yeti – Aka Zsuzsi
 • 12:15-12:45 – MagányosBolyongó – Dr. Valiskó Gyöngyi
 • 12:50-13:20 – Utazgatok.hu – Mátai András
 • 13:25-13:55 – Free4travel – Berecz Andrea
 • 14:15-15:00 – Magyarósi Csaba, influencerrel beszélget Pákolitz Attila az ALDI UTAZÁS szervezésében
 • 15:05-15:35 – Toszkana Mánia – Toszkana Viki
blogger sarok

blogger sarok

Február 24., vasárnap

 • 10:30-11:00 Talpalatnyi történetek – Kocsis Dóra és Németh Edvárd
 • 11:05-11:35 Balázs utazik – Gyémánt Balázs
 • 11:40-12:10 Kalandlista – Dézma Timi
 • 12:15-12:45 Nagyutazás – Baricza Petra
 • 12:50-13:20 Toszkana Mania – Toszkana Viki
 • 13:25-13:55 Azori Éden – Perlaki Rita
 • 14:00-14:30 Vándorboy – Csonka Gábor

 

blogger corner

blogger corner

Bloggerek bemutatkozója

azorieden.hu
február 24., vasárnap 13.25 – 13.55
Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem odaköltözöm. Mivel elég kevés anyagot, blogot, könyvet találtam a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot Azori Éden néven, ahol próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az odautazókat. A bloggal a célom, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz és hogy a cikkeimmel segítsem, életük egyik legjobb utazását. Gyertek és beszélgessünk az Azori-szigetekről az Utazás kiállításon.
További Azori inspirációkért látogassátok meg a www.azorieden.com blogot, az Azori Éden facebook oldalt vagy az Edenazores instagram oldalt.

 

blogger találkozó

blogger találkozó

 backpacker.hu
február 23., szombat 10.30 – 11.00

Backpacker Bori sokoldalú szabadúszó. Miután otthagyta fix irodai munkáját, útra kelt, és 8 éve a bakancslistája szerint éli életét. Travelblogger, digitális nomád, social media manager és tavaly megjelent első könyve is. Folyamatosan új inspirációk által vezérelve járja a világot. Most éppen itthon van, készen arra, hogy motiválja a körülötte állókat, megossza tapasztalatait és megvalósítsa terveit.

balazsutazik.hu
február 24., vasárnap 11.05 – 11.35

Gyémánt Balázs, hivatásos világutazó. Munkaköri feladata, hogy bejárja a világot és utazási élményeit továbbítsa. A „Balázs utazik” blogon inspiráló úticélok, extrém élmények és praktikus tanácsok várnak.
Blog: www.balazsutazik.hu
Facebook: www.facebook.com/Balazsutazik
YouTube: www.youtube.com/Balazsutazik
Intagram: www.instagram.com/gybala

Free4Travel.hu
február 23., szombat 13.25 – 13.55
Kíváncsi vagy arra, hogyan lehet 3 gyerekkel egyedülálló anyaként körbeutazni a világot? Érdekelnek az egzotikus helyek, szívesen megkérdeznéd hogyan lehet spórolni az utazások közben? Elindulnál a világba, de valami visszatart? Gyere, beszélgessünk egy jót, vagy nézd meg valamelyik prezentációmat!
Berecz Andi vagyok, a Free4Travel blog szerzője, több, mint 80 országban jártam, 6 kontinensen, 3 gyerekkel. Azt vallom, hogy a tárgyakat megunjuk, az élmények pedig örökre megmaradnak, azt soha, senki nem tudja elvenni tőlünk. Az utazás a legjobb tanítómester, engedd el a félelmeidet és merj nagyot álmodni:)!

kalandlista.eu
február 24., vasárnap 11.40 – 12.10

Timi vagyok, a #kalandlista blog szerzője. Az utazás az életem, no meg a szervezés. Amióta csak az eszemet tudom ezzel foglalkozom, a turizmus az életem. A #kalandlista blogot írom utazásainkról Európában, melynek szlogenje az “Utazzuk be együtt Európát!” Lehet egynapos kiruccanás, egy hosszú hétvége vagy hosszabb körutazás, minden belefér. Igyekszünk hasznos, praktikus dolgokat megosztani, ajánlásokat és titkos recepteket adni bejegyzéseinkben. Párom, Gyula a blog profi fotósa és videósa, együtt fedezzük fel a szebbnél szebb helyeket. 2019. januárjában létrehoztuk a #kalandlista_Inspirációk online utazós sorozatot, amelyben hónapról hónapra utazó bloggerekkel, világjárókkal beszélgetünk mindenről, ami utazás. Abszolút imádom kategóriájú város és ország számomra Madrid és Spanyolország, illetve Málta, amely kapcsán “második gyermekünk” is megérkezett, a ‘Málta egy élmény’, amit megtaláltok a https://facebook.com/malta.egyelmeny oldalon és hamarosan önálló honlapon is.
Blog: https://kalandlista.eu
Facebook: https://facebook.com/kalandlista
Instagram: https://instagram.com/kalandlista
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7cFlSFDvsMXHkut1urFGzw?view_as=subscriber
Facebook: https://facebook.com/malta.egyelmeny 

Maganyosbolyongo.hu
február 23., szombat 12.15 – 12.45

Bár az elmúlt 30 évben 111 országot jártam be, mint hátizsákos utazó, de az utazási függőségem nemhogy javult, inkább romlott az évek alatt. Első kenyai utamon szerettem bele Afrikába, amire semmiféle racionális magyarázatot nem tudok adni, mégis határtalan boldogsággal tölt el a vörös föld, az emberek, a káprázatos táj, és az állatok látványa. Gyakran tartok előadásokat, szerepelek rádió műsorokban elsősorban afrikai utazásaimmal (eddig 25 országba jutottam el), illetve gyógyszerész végzettségem kapcsán az egészségügyi felkészüléssel kapcsolatos témákban. Több mint 10 éve írom naplószerűen az utazós blogomat: maganyosbolyongo.blog.hu

Magyarósi Csaba, influencerrel beszélget Pákolitz Attila az ALDI UTAZÁS szervezésében
február 23., szomba 14.15 – 15.00 
Magyarósi Csaba magyar videoblogger, szerkesztő, 2001-től az Index.hu munkatársa először a gazdaság, majd a tudomány rovatban. Tevékenységét a YouTube videómegosztó portálon 2006-ban kezdte. Az Appleblog, valamint az Egy nap a városban blog alapítója, szerzője, az I love Balaton főszerkesztője, az Attraktor című dokumentumsorozat társalkotója, szerkesztője és műsorvezetője. A Zöldítsük ki Budapestet mozgalom kezdeményezője. Utazós vlogot is készít, melyet 2012-ben kezdett el Münchenben. Azóta több utazós vlogot is készített, melyek nagy sikert hoztak számára. Mindezek mellett technikai témájú videókat is készít.
Magyarósi Csaba szlogene: „Találkozunk hétfőn, ami kedd.”

nagyutazas.online & Artcore Café
február 24., vasárnap 12.15 – 12.45

Szia! Engem Petrának hívnak. 9 évet éltem Törökország fővárosában, Ankarában, ahol többek között dolgoztam menekültekkel és diplomatákkal, átéltem egy házasságkötést, egy válást és egy katonai puccskísérletet. Két macskával, sok élménnyel és egy mosollyal az arcomon költöztem haza másfél évvel ezelőtt.
Baricza Petra
Facebook: https://www.facebook.com/nagyutazas.online/

Spabook.net
február 23., szombat 11.05 – 11.35
Kassay Tamás – Spabook – hátizsákos wellness világjáró, első spablogger. Szeretem a kalandokat, ezért hátizsákkal járom a nagyvilágot. Szenvedélyem a fürdőzés, történjen az természetes élövízben, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyikében. A tengernyi víz mellett szomjazom a tudásra, és mindazt, amit az utam során tanulok, szeretem megosztani. Utazó lelkű olvasóim számára szívesen segítek utazási kérdésekben, útvonaltervezésben, szállásfoglalásban. Fürdőzést szerető követőimmel pedig személyesen is találkozunk a Spabook Fürdőtúrákon.
Kedvenc térségem Délkelet-Ázsia, életreszóló élményekkel gazdagodtam Grúziában, ébredtem egy 16 házból álló faluban a Kaukázus magas hegyei között Azerbajdzsánban, aludtam Shinkansen vonaton Japánban, fürödtem forró vizes forrásban Ausztráliában és úsztam a világ legmagasabb medencéjében Hong Kongban. Szívesen mozgok Európában is, különösen ha Olaszország az úticél, de a távoli helyek mellett itthon is szívesen járok vidéki városokba. Örömmel osztom meg ezeket az élményeimet a Spabook honlapjánFacebook, illetve Instagram csatornáján képek, videók és írások formájában.

Talpalatnyitortenetek – Kocsis Dóra és Németh Edvárd
február 24., vasárnap 10.30 – 11.00
Pár évvel ezelőtt, friss házasként vágtunk neki először, két kis hátizsákkal a nagyvilágnak. A világban szerzett tapasztalataink nem csak nyitottabbá, elfogadóbbá tettek minket, hanem gyökeresen megváltoztatták életmódunkat. Mostanra a hulladékmentes és tudatos életmód ugyanolyan hangsúlyos történeteinkben, mint az utazás. Első teljesen hulladékmentes utazásunkba 2017-ben vágtunk neki, ahol 10 nap alatt mindössze 45 gramm hulladékunk keletkezett. Fontos számunkra, hogy minél több időt töltsünk helyiekkel és megismerjük az ő világlátásukat. Ezekről a tapasztalatokról és meglátásokról beszélgethettek velünk. Szívesen adunk tippeket, tanácsokat és az asztalunknál megnézhetitek milyen alternatívákkal készülünk és milyen eszközöket viszünk magunkkal, hogy utazás közben is a lehető legkevesebb hulladékot termeljük.
Itt ismerhetsz meg minket:
Honlap: talpalatnyitortenetek.hu
Facebook: www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu
Youtube: www.youtube.com/channel/UC4IaPnfqVRr5YR_0SgymN_w
Instagram: www.instagram.com/talpalatnyitortenetek

Toszkanamania.hu
február 23., szombat 15.05 – 15.35

február 24., vasárnap 12.50 – 13.20
Már 19 éve élek Toszkánában ahol a terhességem alatt kezdtem el írni tapasztalataimat, így született meg a Toszkána Mánia blog, magyaroknak magyarul. Eleinte toszkanaviki@ volt az emailcímem így ragadt rajtam ez a név így a facebookon is két oldalon találtok meg- a Toszkána Viki a mindennapi helyi dolgokkal foglalkozik inkább mint iskolakezdés, főzés, napi politika és az új felfedezéseim itt a régióban. A Toszkána Mánia inkább a klasszikus látnivalókra koncentrál, Firenze, Pisa…. felteszem az éppen aktuális kiállításokat, jegyárak változásait, tipikus helyi ételeket, hol strandolunk nyáron és persze a szállásajánlatok. A weboldalon megtaláljátok mindezt rendszerezve ami segít abban hogy mindenki személyre szabottan meg tudja szervezni a segítségemmel az álomnyaralását Toszkánában és aki szeretne eljöhet velem kirándulni is!
Csatornák:
Honlap: http://www.toszkanamania.hu
Facebook: https://www.facebook.com/toszkanaViki/?ref=bookmarks
Facebook: https://www.facebook.com/ToszkanaMania/?ref=bookmarks
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJi-Fhthl6DrOalpe-cXm_g/videos
Instagram: https://www.instagram.com/toszkana_mania/

Utazgatok.hu
február 23., szombat 12.50 – 13.20

Mátai András – utazó, utazó blogger, az utazgatok.hu oldal szerzője és alapítója.
A 2018-as Cosmopolitan Traver blogger of the year díj-nyertese. Dokumentfumfilm készítő, SztereoTrip utazási podcast műsorvezető, az utleirasok.hu oldal készítője, a magyar utazó bloggerek szövetségének tagja.
Több rádió és TV visszajáró vendége, előadója.
Csatornák:
Blog: https://utazgatok.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/utazgatok.hu/
Innstagram: http://instagram.com/utazgatok.hu/ 

Indonézia 4 arca dokumentfumfilm promo: https://youtu.be/Xc84Ej-Nr_g
Útleirások: https://utleirasok.hu/

SztereoTrip podcast:
https://sztereotrip.simplecast.fm/
https://www.facebook.com/sztereotrip/
http://instagram.com/sztereotrip
https://itunes.apple.com/hu/podcast/sztereotrip/id1434546761

Média megjelenések: Rádió1 – Balázsék, RTL Klub – Fókusz plusz, Ozone TV, Class FM – Morning Show, M2 Petőfi TV, Rock Rádió, Karc FM, Klubrádió, Petőfi Rádió, Pannon Presztizs, Bors, stb…

Vandorboy.com
február 24., vasárnap 14.00 – 14.30

Csonka Gábor Vándorboy vagyok utazó blogger. Klasszikus hátizsákos világcsavargó voltam / vagyok.  Blogomban megosztottam 13 éves stoppos, utazós, low budzset barangolásom során felgyülemlett élményeimet, tapasztalataimat.
Kicsit extrém, kicsit különleges ember vagyok, s érdekes és aktív életem során sokfelé jártam, sok mindenbe belefogtam. Dolgoztam és éltem külföldön is, rádióztam, újságíróskodtam, önkéntes voltam sok országban s még több szervezetnél, végül a szabadúszó munkák után ma már a hobbimból élek, és már 33 országba voltam túravezető.
Amire a legbüszkébb vagyok, hogy létrehoztam és már 8. alkalommal szervezem a Járatlan utakon fesztivált www.jaratlanutakon.hu  ahol ismert bloggerek, extrém utazók oszthatják meg élményeiket a közönséggel, ezáltal  a világ felfedezésére inspirálva őket.  Ezért is lett a mottóm, az Alternatív világjárás, alternatív világlátás, mert ezt képviselem magam is, ezt a szemléletet szeretném meghonosítani.
Facebook oldalam: www.facebook.com/vandorboy