Skip to main content

Idén a fesztivált színesíti a Bábos gyereksarok programja is, Becóval, a zsebmanóval együtt!

A Becó, a zsebmanó kalandjai videosorozat pedig, azért jött létre, hogy minden flottul menjen!

Kata számára nagyon fontos, hogy a gyerekek idegen környezetben könnyebben váljanak le az előadáson részt vevő szüleikről és örömmel maradjanak velünk játszani a Bábos gyereksarokban.

A köztük lévő bizalom kialakításához, építéséhez hozta létre a ” Becó, a zsebmanó kalandjai” című több részes, online, interaktív videósorozatot, melyben Becó, a zsebmanóm különféle történeteit nézhetik meg a gyerekek a rendezvény előtt.

Ennek köszönhetően a nagy napon már alig várják a gyerekek a személyes találkozást Becóval, a zsebmanóval és Kata nénivel, akiket régi barátként üdvözölnek.

Természetesen elengedhetetlenül fontos a szülők segítsége is, így kérlek, amennyiben igényt tartotok a teljes körű gyermekfelügyeletre, akkor már korábban készítsétek fel a gyermekeket arra, hogy Kata néni fogok rájuk vigyázni a Járatlan Utakon fesztiválon és, hogy számíthatnak rá bármiben.

Ahhoz, hogy a 10 részes videósorozat megtekintéséhez szükséges kódot elküldjük nektek, kérünk, hogy írjatok egy levelet a szervezes.jaratlanutakonfeszt@gmail.com címre vagy írjatok egy facebook üzenetet nekünk az oldalra.