Baráth Mix Levente

Fotózás és filmezés utazás közben
Fotózd le a világ végét, csinálj videót az óperencián túl!

Baráth Mix Levente, azaz Mixtreme vagyok, utazó filmes, fotós, valamint túravezető. Természetesen én is hobbifotósként kezdtem, majd az életem egy komolyabb fordulópontján úgy döntöttem, komolyan elkezdek foglalkozni a vizuális alkotással, így filmezni is elkezdtem.

Már a kezdetektől fogva igyekeztem úgy felépíteni a “karrierem”, hogy a fotózás-filmezés egyfajta eszköz legyen az utazáshoz, s ez olyannyira sikerült, hogy manapság már többet vagyok úton, mint itthon.
Az elmúlt években leginkább Európa országaiban kalandoztam, idén pedig megkóstoltam Dél-Kelet Ázsiát is, jövőre pedig Közép- és Dél-Amerika a cél, valamint egy komolyabb filmes projekt szintén Dél-Kelet Ázsiában.

Az előadásom témája a fotózás és filmezés utazás közben, hisz ebben van a leginkább tapasztalatom, de hogy ezeken belül milyen témákat is érintek pontosan az rajtad is múlik! Fotós, videós alapelvektől kezdve, a felkészülésen és bepakoláson keresztül, a helyi sajátosságokon át az utómunkáig, és persze az ide kapcsolódó eszközökig bármiről szívesen beszélek, ami Téged igazán érdekel!

A bemutatkozó videómból többet is megtudhatsz, kommentben pedig megírhatod, mi az amire kíváncsi vagy, én pedig a legnépszerűbb témákat fogom kivesézni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, amit szeretne!

Weboldalhttps://emberikiserlet.wordpress.com
Facebookhttps://www.facebook.com/mixtremevideos
Youtubehttps://www.youtube.com/user/mixlevi