Kerekasztal

Előkészületek az utazáshoz

Hova és miért utazzunk s hova ne (felkészületlenül)? Ingyen múzeumok, kedvezmények, városnézési tippek

Az első hüvelykujj-emeléstől a profi ride&jump-ig. Stoppoltál már? Szeretnél stoppolni? Félsz stoppolni? Idegesítenek a stopposok? Vagy csak nem érted, hogy működik ez az egész?

Ez az a workshop, ahol nem blogíró, könyvkiadó, facebook-posztoló, pénzért okoskodó megélhetési utazók osztják az észt. Mi azért leszünk, hogy amit valaha is tanultunk úton-útfélen, megosszuk Veletek.

Ha érdekelnek tippek, trükkök, vagy akár az arany középút egy utazás megszervezésére, legyen akármilyen hosszú is, ha tudni szeretnéd, hogy lehet a legjobb dolgokat megtalálni egy országban, akkor ezen a workshopon a helyed!

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Molnár Kitti

Dézma Timi

A #kalandlista utazós blog szerzője vagyok, melynek szlogenje, “Utazzuk be együtt Európát!” Amellett, hogy lételemem az utazás, a szervezés kihívásait is nagyjából 13 éves korom óta tanulom különböző iskolákban, a munkámban, na meg persze az élettől. Vallom, hogy Európa az otthonunk, tele gyönyörű tájakkal, évezredes kultúrával, van itt bőven felfedeznivaló, sok-sok élményt kap “itthon” is az ember.

Blog
Facebook
YouTube

Sztori: Számomra új helyek felfedezése, maga az utazás élménye önmagában egy hajtóerő. Meglátni egy fotón valami szép helyet, egy könyv története alapján elképzelni a helyszíneket, majd a megálmodott úti célt felkeresni. Mi ez, ha nem inspiráció? San Juan de Gaztelugatxe felfedezése Spanyolországban nekem egy magazin képillusztrációval kezdődött, és egy megvalósult álom lett! 2019. januárja óta pedig a blog #kalandlista Inspirációk rovatát készítjük, hogy hasonló élményekben lehessen mindenkinek része.

Barna Béla

Farkas Máté